Šūmahers palīdzējis draugam, ātrums neesot bijis liels (49)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Septiņkārtējais F1 pasaules čempions Mihaels Šūmahers nav slēpojis lielā ātrumā, kad tika piedzīvots kritiens, kurā pret akmeni tika sasista galva, «eurosport.com» atsaucas uz Šūmahera oficiālo pārstāvi Sabīni Kēmu. 

(Fotogrāfijās redzama vieta, kurā Šūmahers piedzīvoja kritienu.)

Lai gan pati Kēma nebija klāt Meribelas kūrortā, kur notika negadījums, aprunājoties ar autosportista draugiem, ar kuriem viņš kopā slēpoja, viņa ir pārliecināta, ka kritiens noticis brīdī, kad ātrums nav bijis liels.

«Mihaels un viņa draugi slēpoja normāla izmēra nogāzēs. Starp sarkano un zilo nogāzi bija rajons, un viņi devās turp,» norāda Šūmahera pārstāve. «Viņš palīdzēja draugam, kurš bija nokritis, un nokļuva nogāzes daļā, kur bija dziļš sniegs. Tur viņš sadūrās ar klints gabalu, uzlidoja gaisā un piezemējās uz galvas

«Tā bija nelaimīga apstākļu sakritība. Tas nenotika tādēļ, ka viņš bija lielā ātrumā,» uzsver Kēma.

Šūmahers joprojām tiek uzturēts medicīniskajā komā. Lai gan viņa stāvoklis esot stabilizējies, briesmas joprojām vēl neesot garām.

Komentāri (49)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu