Kāds laiks gaidāms gada pirmajā dienā? (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: George M. Groutas, CC BY-SA 2.0

Jaunā gada pirmajā dienā Latvijā augsta spiediena atzara ietekmē ievērojami nokrišņi nav gaidāmi un temperatūra svārstīsies ap nulle grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Lai arī 1.janvārī ievērojami nokrišņi nav gaidāmi, tomēr debesis klās mākoņi un tikai brīžiem uzspīdēs saule. Pūtīs mērens dienvidu, dienvidaustrumu vējš, un gaisa temperatūra nebūs augstāka par +2...-2 grādiem.

Nedēļas otrajā pusē Latviju sasniegs jauna nokrišņu zona, kas atnesīs nokrišņus- lietu un slapju sniegu, austrumu rajonos arī sniegu, līdz ar to gaidāms, ka Latvijas austrumus pārklās neliela sniega sega, tomēr, līdz ar nākamo nokrišņu zonu, kas Latvijai pietuvosies brīvdienās, tā nokusīs.

Nedēļas beigās, vējam iegriežoties no dienvidrietumiem, Latvijā atkal ieplūdīs siltās Atlantijas okeāna gaisa masas, līdz ar to temperatūra sāks paaugstināties. Naktīs negatīvas gaisa temperatūras nav gaidāmas, bet dienā tās sasniegs +2...+6 grādu atzīmi.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu