Kāds laiks gaidāms gada pirmajā darbadienā? (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: nothing to hide, CC BY-NC-SA 2.0

Jaunā gada pirmā darbadiena paies bez ievērojamiem nokrišņiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sniegtā informācija.

Pūtīs lēns līdz mērens dienvidaustrumu vējš. Gaisa temperatūra būs -1…+3 grādu robežās.

Aģentūra BNS, atsaucoteis uz «Global Forecast System» sniegto informāciju, vēsta, ka Rīgā gaidāmas apmākušās debesis, brīžiem iespējami sīki nokrišņi. Pūtīs neliels dienvidaustrumu vējš un gaisa temperatūra būs +1..+2 grādi.

Laika apstākļus Latvijā nosaka anticiklona rietumu mala un tāla ciklona austrumu mala.

Latvijas Valsts ceļi (LVC) informē, ka braukšanas apstākļi uz valsts autoceļiem ir apmierinoši, brauktuves pārsvarā sausas.

Laika apstākļu ietekmē grantētie autoceļi pārmitrinās, kā rezultātā to nestspēja būtiski samazinās, tādēļ uz atsevišķiem reģionālajiem un vietējiem autoceļiem tiek ieviesti pagaidu maksimālās masas ierobežojumi kravas autotransportam.

Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, autovadītāji tiek aicināti izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri. Tāpat jāatgādina, ka ziemas uzturēšanas līmenis dažādas nozīmes autoceļiem ir atšķirīgs.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu