Polija iekļūst Hopmana kausa izcīņas finālā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Polijas tenisa komanda ceturtdien ar rezultātu 2-1 pārspēja Austrālijas izlasi un iekļuva jaukto komandu tenisa turnīra - Hopmana kausa izcīņas finālā.

Pēc pirmās cīņas Polija nonāca iedzinēju lomā. Gžegožs Panfils ar rezultātu 1-6, 4-6 piekāpās Bernardam Tomičam. Savukārt otrajā spēlē rezultāts kopsummā tika izlīdzināts - Agņeška Radvaņska ar 3-6, 6-4, 6-3 pieveica Samantu Stosuru.

Savukārt izšķirošajā mačā poļu duets bija pārāks ar 1-6, 7-5, 10-8, kas garantēja Polijai pirmo vietu grupā un dalību Hopmana kausa izcīņas finālā.

A grupas kopvērtējumā Polija izcīnīja uzvaras visās trīs spēlēs, Kanāda ar diviem panākumiem noslēdza turnīru grupas otrajā pozīcijā, bet trešajā un ceturtajā vietā palika attiecīgi Austrālija un Itālija, kuras izcīnīja pa vienam panākumam.

Otrs fināla dalībnieks noskaidrosies piektdien, kad B apakšgrupā risināsies pēdējās cīņas.

B grupā līdere pagaidām ar divām uzvarām divās spēlēs ir Francija, pa vienai uzvarai guvušas Čehijas un ASV komandas, bet bez panākumiem cīnās Spānija, kas piektdien būs Francijas komandas pretiniece noslēdzošajā kārtā.

Sacensības līdz sestdienai notiks Austrālijas pilsētā Pērtā. Pēc apakšgrupas cīņām katras grupas labākā komanda iekļūs finālā.

Pagājušajā gadā notikušajā Hopmana kausa izcīņas turnīrā uzvarēja Spānijas komanda ar Medinu Garrigesu un Fernando Verdasko ierindā, kas finālā uzvarēja serbus Novāku Džokoviču un Anu Ivanoviču. Spānija Hopmana kausā uzvarēja ceturto reizi vēsturē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu