Rastorgujevam 28. vieta sprintā PK posmā Oberhofā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas Biatlona federācija

Pasaules kausa ceturtajā posmā biatlonā šodien Oberhofā desmit kilometru sprinta sacensībās vīriešiem 28. vietu izcīnīja Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs

Uzvaru sacensībās svinēja norvēģis Emīls Hegle Svendsens (divas kļūdas šaušanā), kuram tikai 0,4 sekundes zaudēja viņa pieredzējušais tautietis Ūle Einārs Bjerndālens (divas), bet trešo vietu ieguva francūzis Martēns Furkāds (trīs), kurš no uzvarētāja atpalika par 21,7 sekundēm.

Rastorgujevs šaušanā pieļāva trīs kļūdas, no Svendsena atpaliekot par minūti un 35,0 sekundēm.

Edgars Piksons ierindojās 65. vietā, ar divām kļūdām šaušanā uzvarētājam zaudējot divas minūtes un 59,5 sekundes, bet Rolands Pužulis ieņēma 91. vietu 95 sportistu konkurencē, ar piecām kļūdām šaušanā no uzvarētāja atpaliekot par četrām minūtēm un 57,2 sekundēm.

Sprinta sacensības sievietēm sāksies šovakar, plkst 19.00, bet sestdien un svētdien posms turpināsies attiecīgi ar iedzīšanu un masu startu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu