Aminata laiž klajā savu pirmo singlu. Noklausies! (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Jaunā dziedātāja, TV3 šova «Jaunā talantu fabrika» uzvarētāja, Aminata Savadogo laiž klajā savu pirmo singlu «I Can Breathe». Šī ir Aminatas debija gan kā solo izpildītājai, gan kā autorei.

«Dziesma pie manis atnāca šajā vasarā. Nekāda īpaša vai speciāla iemesla nebija, vienkārši, skatoties ārā pa logu, sāka skanēt melodija un vārdi, kurus gribēju pierakstīt un atcerēties. Tās bija sajūtas tajā brīdī,» saka Aminata.

Šī ir Aminatas debija gan kā solo izpildītājai, gan kā dziesmu autorei. Pirms dalības TV3 šovā «Jaunā talantu fabrika» Aminata kā fona vokāliste uzstājusies kopā ar Jāni Stībeli, piedalījusies TV3 šovā «Koru kari» kā arī dažādos citos muzikālos projektos, tagad jaunā dziedātāja un dziesmu autore ir gatava iet savu ceļu mūzikā. Nākamais lielais izaicinājums dziedātājai būs dalība Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases «Dziesma 2014» pusfinālā.

«I Can Breathe» pirmo reizi izskanēja šova «Jaunā talantu fabrika» koncertā, kurā dalībnieki izpildīja pašu rakstītas vai speciāli dalībniekiem rakstītas orģināldziesmas. «I Can Breathe» saņēma teju nedalītu žūrijas atzinību, dziesma Aminatas mentora Dona vadībā tika ierakstīta uzreiz pēc šova. Dziesmas «I Can Breathe» producents ir Kaspars Ansons, to miksējis un māsterējis Krišjānis Geidāns, mūzikas un vārdu autore Aminata Savadogo.

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu