Rubenis un Tīruma nespēj kvalificēties pamatsacensībām Kēnigzē (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas kamaniņu braucēju divnieks Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš šodien izcīnīja uzvaru Vācijas trasē Kēnigzē notikušajās Pasaules kausa izcīņas sestā posma Nāciju kausa sacensībās, bet Mārtiņam Rubenim pamatsacensībām kvalificēties neizdevās.

Gudramovičs/Kalniņš trasi veica 50,785 sekundēs, tuvākos sekotājus Andreju Bogdanovu un Andreju Medvedevu no Krievijas apsteidzot par 0,40 sekundēm. Līdz ar to Latvijas duets kvalificējies pamatsacensībām, kur jau automātisku dalību nodrošinājuši brāļi Andris un Juris Šici.

Tikmēr vīriešu konkurencē vislabāk veicās Ināram Kivleniekam, kurš ierindojās sestajā vietā un arī piedalīsies pamatsacensībās. Tikmēr neveiksmīgs starts Kristapam Mauriņam un Rubenim, kuriem attiecīgi 20. un 21. vieta, tāpēc nāksies iztikt bez dalības sacīkstēs. Savukārt pēdējā, 32. pozīcijā starp finišējušajiem ierindojās Artūrs Dārznieks.

Dāmu konkurencē neveiksmīgs starts Elīzei Tīrumai, kura tika diskvalificēta, bet Ulla Zirne šajās sacensībās nestartē, jo gatavojas startam Eiropas junioru čempionātā.

Sestdien paredzēts starts divniekiem un dāmām, bet svētdien šajā posmā sacentīsies vīri un stafetes komandas.

Turpinājumā pasaules labākie kamaniņu braucēji tiksies Oberhofā un Altenbergā, bet 25. un 26. janvārī Pasaules kausa noslēdzošais, devītais posms, kas vienlaikus būs arī Eiropas čempionāts, risināsies Siguldā.

Soču olimpiskās spēles notiks no 2014. gada 7. līdz 23. februārim, bet kamaniņu sacensības sāksies jau 8. februārī ar vīriešu vieninieku sacensībām.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu