Ķēniņam piespēle un uzvara Klotenē (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš svētdien izcēlies ar rezultatīvu piespēli Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) čempionāta spēlē.

Ķēniņa pārstāvētā Cīrihes «ZSC Lions» komanda izbraukumā ar 4:3 (0:1, 1:1,3:1) pieveica Klotenes «Flyers» vienību.

Latvietis šo cīņu aizvadīja komandas ceturtajā uzbrucēju virknējumā, veica četrus nesekmīgus metienus pa pretinieku vārtiem, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Šajā sezonā Ķēniņš 27 spēlēs guvis piecus vārtus un izdarījis 13 rezultatīvas piespēles.

Turnīra kopvērtējumā «ZSC Lions» ir līdervienība - tās kontā ir 79 punkti 38 spēlēs, tuvāko sekotāju «Ambri-Piotta» apsteidzot jau par 12 punktiem.

«HC Lugano» vienība, ko pārstāv jaunais latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins, ar 62 punktiem 37 mačos ieņem ceturto vietu, par sešiem punktiem apsteidzot Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Ženēvas «Servette» komandu, kas atrodas septītajā vietā. Tikmēr noslēdzošajā, 12. vietā ar 29 punktiem atrodas Rapersvīles-Jonas «Lakers», ko pārstāv vēl viens Latvijas jaunais vārtsargs Ivars Punnenovs.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu