Reķes <i>double-double</i> palīdz uzvarēt Itālijas čempionāta mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Latvijas basketboliste Lauma Reķe svētdienas vakarā guva 16 punktus Itālijas čempionāta spēlē, palīdzot Spēcijas «Carispezia» ar 88:71 (26:20, 20:26, 22:12, 20:13) izbraukumā pieveikt «Trogylos Priolo» komandu.

Reķe laukumā pavadīja 29 minūtes, iemetot četrus no septiņiem divpunktu metieniem, divus no pieciem tālmetieniem un abus soda metienus. Tāpat latvietes rēķinā bija 12 atlēkušās bumbas, divas piezīmes un trīs izprovocēti noteikumu pārkāpumi, kas deva 22 efektivitātes koeficienta punktus, kas bija otrs labākais rādītājs komandā.

Pie uzvaras izdevies tikt arī Aija Putniņas pārstāvētajai Umbertides «Acqua&Sapone» komandai, kas izbraukumā ar 65:58 (16:16, 20:13, 17:11, 12:18) pieveica Orvjeto «Azzurra».

Latviete šoreiz laukumā pavadīja 38 minūtes, kuru laikā guva sešus punktus, trāpot divus no septiņiem divpunktu metieniem un divus no četriem soda raidījumiem, taču aizmeta grozam secen abus tālmetienus. Tāpat Putniņas rēķinā bija viena atlēkusī bumba, četras personiskās piezīmes un pieci izprovocēti noteikumu pārkāpumi, kas deva -6 efektivitātes koeficienta punktus.

Kopvērtējumā «Acqua&Sapone» ar astoņām uzvarām 12 spēlēs ieņem ceturto vietu, bet «Carispezia» ar sešiem panākumiem atrodas septītajā pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu