Sandra Buloka: Nekad nemeklējiet sevi «Google» (47)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Holivudas aktrise Sandra Buloka uzskata, ka «nevienam nevajadzētu ierakstīt savu vārdu «Google» meklētājā», jo viņa reiz to izdarījusi un izlasījusi daudzus nepatīkamus komentārus par sevi. 49 gadus vecā aktrise savulaik esot izmantojusi populāro meklētāju, lai noskaidrotu sabiedrības viedokli par sevi. Taču atrastie komentāri viņu satriekuši.

«Es ievadīju savu vārdu «Google» meklētājā un izlasīju komentāru sadaļu. Nevienam cilvēkam nekad to nevajadzētu darīt!» viņa teica.

«Dažas lietas es jau labi zināju,» skaidro aktrise. «Daudzi apsprieda faktu, ka Sandra Buloka ir vairāk nekā 40 gadus veca. To es zinu. Sandrai Bulokai ir krietni vairāk par 40 gadiem - jā, arī tas man nav nekāds jaunums!»

«Viņa nav sevišķi pievilcīga, es viņu nevaru ciest, viņa ir viduvējība. Viņa ir vairāk nekā 40 gadus veca,» jokoja Buloka. 2010.gadā Buloka izšķīrās no vīra Džesija Džeimsa un kopš tā laika nav iesaistījusies jaunās attiecībās. «Es atradu arī daudz komentāru par savu romantisko dzīvi. Daži bija patiesi, bet citi ne,» viņa sacīja.

Tomēr starp negatīvajiem izteikumiem bijis arī daudz komplimentu. «Daži komentētāji paslavēja mani par skaistajiem matiem un zobiem. Turklāt manas meiteņu komēdijas smīdinājušas jaunas meitenes un arī tās, kam pāri 40. Man ir bijusi diezgan laba dzīve un karjera,» secināja Buloka.

Komentāri (47)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu