Biedriņa «Jazz» vēlas atbrīvoties no dažiem pieredzējušiem spēlētājiem (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Jūtas «Jazz», kurā spēlē arī latvietis Andris Biedriņš, tuvākajā laikā varētu atteikties no pāris pieredzējušajiem spēlētājiem.

Līdz maiņu darījuma beigām «Jazz» labprāt atbrīvotos no 33 gadus vecā uzbrucēja Ričarda Džefersona, kurš Jūtas vienībai kopā ar Biedriņu pievienojās vien iepriekšējā gada vasarā, pārnākot no Goldensteitas «Warriors». Džefersons jau iepriekš Ziemeļamerikas medijos bija izteicies, ka nejūtas piesaistīts nevienai komandai, jo viņa galvenais mērķis ir izcīnīt čempionu titulu - vienalga, kurā komandā.

Līdzīgs liktenis varētu piemeklēt arī 27 gadus veco uzbrucēju Mārvinu Viljamsu, kuram šī ir otrā sezona «Jazz» sastāvā.

Abi basketbolisti šosezon spēlējuši gana rezultatīvi, jo Džefersons vidēji 36 mačos guvis desmit punktus, kamēr Viljamss 26 cīņās vidēji iemetis 9,7 punktus.

Tāpat tiek vēstīts, ka «Jazz» nebūtu nekas pretī atbrīvoties no 28 gadus vecā aizsarga Brendona Raša, kurš arī Jūtas komandai pievienojās aizvadītajā vasarā.

Pēdējā maiņas darījumu diena ir 20.februāris.

«Jazz» šobrīd ar 11 uzvarām 36 spēlēs ir vājākā komanda Austrumu konferencē, bet līgas kopvērtējumā tā ir trešā no beigām.

Biedriņš nav piecēlies no «Jazz» rezervistu soliņa jau pēdējās deviņas spēles.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu