Par NHL nedēļas zvaigznēm nosaukti Skiners, Eliots un Saters (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Par aizvadītās nedēļas labākajiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētājiem nosaukti Karolīnas «Hurricanes» uzbrucējs Džefs Skiners, Sentluisas «Blues» komandas vārtsargs Braiens Eliots un aizsargs Raiens Saters no Minesotas «Wild».

Skiners aizvadītajā nedēļā kļuva par līgas pirmo zvaigzni, jo četru spēļu laikā viņš pamanījās gūt sešus vārtus un veikt trīs rezultatīvas piespēles, kļūstot par rezultatīvāko hokejistu aizvadīto septiņu dienu laikā.

«Hurricanes» uzbrucējs 2.janvāra spēlē pret Vašingtonas «Capitals» guva trīs vārtus jeb «hat-trick» otro reizi savā karjerā, gūstot Karolīnas komandai uzvaru pagarinājumā ar 4:3.

Šobrīd 21 gadu vecais Skiners šīs sezonas 32 spēlēs guvis jau 20 vārtus un veicis 13 rezultatīvas piespēles.

Skiners par nedēļas pirmo zvaigzni tika atzīts arī decembra sākumā.

Tikmēr otrā zvaigzne aizvadītajā nedēļā bija Eliots, kurš «Blues» komandai sagādāja trīs uzvaras trīs spēlēs, turklāt katrā no cīņām vārtsargs vidēji ielaida vienu ripu, kā arī atvairīja 96,2% pretinieku metienu.

Šobrīd «Blues» aizvadījusi pusi regulārā čempionāta - 41 spēli, kuru laikā izcīnīti 63 punkti, kas ir jauns kluba rekords.

Savukārt pats 28 gadus vecais Eliots šosezon piedalījies 18 spēlēs, kuru laikā vidēji pārspēts 1,85 reizes un atvairījis 92,8% sāncenšu raidījumu. Šo maču laikā vārtsargs ticis pie 12 uzvarām.

Nedēļas trešās zvaigznes gods ticis Sateram, kurš ar četriem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm bija aizvadītās nedēļas dalītā pirmajā vietā starp rezultatīvākajiem amata brāļiem.

2.janvāra mačā pret latvieša Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo «Sabres» vienību, ko «Wild» pieveica ar 4:1, Saters izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, bet pāris dienas vēlāk viņš uzvarā pār «Capitals» (5:3) pirmo reizi karjerā guva hat-trick, turklāt veicot tikai trīs metienus pa pretinieku vārtiem. Viņš kļuvis par pirmo aizsargu «Wild» kluba vēsturē, kurš viena mača laikā guvis vismaz trīs vārtus.

Tāpat Saters šosezon laukumā pavada visvairāk laika no visiem hokejistiem, vidēji mačā aizvadot 29 minūtes un 40 sekundes.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu