Slavenais aktieris Žans Reno jaunajā LNT detektīva seriālā «Noziegums Parīzē» (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ticiet vai nē, bet visromantiskākajā pilsētā pasaulē - Parīzē, notiek neizprotamas un pārdrošas slepkavības. Visu noziegumu pēdas aizved uz Parīzes zināmākajām vietām - pie Eifeļa torņa, Parīzes Dievmātes katedrāles. Uz šīm vietām un arī citiem noziegumu epicentriem steigsies Parīzes kriminālās nodaļas detektīvs Džo, kura lomu atveido pasaulslavenais franču aktieris Žans Reno. Džo ir izglītots partneris Baijarda, kura darba metodes ir krasi atšķirīgas no Džo.

Jauno LNT detektīva seriālu «Noziegums Parīzē» veidojis Emmy Primetime godalgas ieguvējs, pieredzes bagātais producents un rakstnieks Renē Balsērs. R.Balsērs ir parūpējies, lai arī šis aizraujošais un izzinošais detektīva seriāls iepatiktos ikvienam. Seriāla darbība norisinās Parīzē, kas ir pasaules romantiskākā pilsēta, slavena ar vēsturiskām un skaistām vietām, kurās notiek arī noziegumi.

Džo strādā kopā ar detektīvu Baijardu - izskatīgu un izglītotu jauniņu policistu, kura pareizās darba metodes, kas tiek izpildītas precīzi pēc instrukcijām, ir krasā pretstatā ar veidu, kādā radis strādāt vientuļais vilks Džo. Detektīva Džo personiskā dzīve ir tikpat izaicinājumiem un bīstamiem pavērsieniem bagāta, kā viņa izmeklētie noziegumi. Lielākie izaicinājumi Džo dzīvē ir meita Adele, kura mantojusi viņa dumpīgo raksturu, kā arī cīņa pašiem ar saviem dēmoniem.

LNT seriāla «Noziegums Parīzē» pirmajā sērijā pie pašas Parīzes Dievmātes katedrāles tiks atrasts sasista un nožņaugta mūziķa līķis. Viņa ausis ir caurdurtas, bet acis pavērstas uz eņģeļi, kurš spēlē trompeti, lai atmodinātu mirušos viņu pēdējai tiesai. Detektīvs Džo izsaka minējumu, ka tā ir zīme, ar kuru slepkava mēģina pateikt, ka upuris nav pelnījis Dieva žēlastību. Tas sniedz Džo pirmo pavedienu sirdi stindzinošā atriebības lietā.

  • Skatieties jauno seriālu Noziegums Parīzē no 15.janvāra trešdienās 22:40 kanālā LNT.
Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu