Par NBA nedēļas spēlētājiem nosaukti Jangs un Lī

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Par aizvadītās nedēļas labākajiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājiem nosaukti Filadelfijas «76ers» uzbrucējs Tadeuss Jangs un spēka uzbrucējs Deivids Lī no Goldensteitas «Warriors».

Jangs nosaukts par labāko Austrumu konferencē, palīdzot «76ers» tikt pie trim uzvarām trīs mačos. Šo maču laikā uzbrucējs vidēji pamanījās gūt 25 punktus, turklāt izceļoties ar 56,6% metienu precizitāti, kā arī izcīnītām 7,7 atlēkušajām bumbām. Tāpat Jangs iepriekšējā nedēļā dalīja labākā godu pārtvertajās piespēlēs, to izdarot 3,67 reizes vidēji mačā.

Cīņā pret šosezon spēcīgo Portlendas «Trail Blazers», ko Filadelfijas vienībai izdevās pieveikt ar 101:99, Jangs iemeta 30 punktus, grozā raidot 14 no 20 izpildītajiem metieniem.

Tikmēr Lī nosaukts par labāko Rietumu konferencē, palīdzot «Warriors» tikt pie četrām uzvarām četrās spēlēs. Šo cīņu laikā spēka uzbrucējs vidēji guva 24,5 punktus un izcīnīja 10,5 atlēkušās bumbas.

Individuāli veiksmīgākais mačs Lī izdevās pret NBA čempioniem Maiami «Heat», ko Goldensteitas klubam izdevās pieveikt ar 123:114. Šajā mačā uzbrucējs guva 32 punktus un izcīnīja 14 bumbas zem groziem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu