Atmodināt sevī veselu garīgu būtni (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Saskaņā ar tibetiešu tradīcijām, dziedošo trauku atklājumi meklējami Budas Šakjamuni (Buddha Shakyamuni) laikā (560-480 p.m.ē.) Indijā, saka Liene Ulbina, [s:46914] .

Dziedošie trauki rada skaņu, kas ieved dziļā meditatīvā stāvoklī, kura mērķis ir sasniegt apgaismību.

Šī meditācija iespējama budistu altāros, tempļos, klosteros un citviet visā pasaulē.

Atklāts, ka muzikālie instrumenti sākotnēji veidoti no 12 metālu sakausējuma - sudraba, niķeļa, vara, cinka, antimona, alvas, svina, kobalta, bismuta, arsēna, kadmija un dzelzs, taču mūsdienās to sastāvā var nebūt visu metālu.

Tibetas trauki palīdz mazināt stresu, tos izmanto Reiki dziedniecībā, čakru līdzsvarošanā un pat mūzikas radīšanā.

Ļaudis visā pasaulē atzīst, ka harmonija, ko rada Tibetas trauki, patiesi līdzsvaro viņu čakru (enerģētisko centru) darbību. Zvanu skaņas izraisa tūlītēju spēju koncentrēties. Skaņa atver stāvokli, kas līdzsvaro abu smadzeņu pusložu darbību.

Ir pierādīta pat Tibetas trauku skaņas ārstnieciskā iedarbība, kas maina apziņu un rada dziļu mieru, dāvā labklājību un veselību. Būtiski, ka skaņai ir nozīmīga loma vēža slimnieku ārstēšanā ar ķīmijterapiju, jo Tibetas trauku skaņa palīdz noņemt sāpes.

Skaņas vibrācijas ir tādas frekvences, kas izraisa dziļi meditatīvu stāvokli, tādējādi noskaidrojot prātu un attīrot vietu intuīcijai. Mūsdienu medicīna atzīst, ka Tibetas trauku skaņas ir dziedējošas. To enerģija ir sava veida zāles, kas rada sakrālu telpu, kurā cilvēkus var dziedēt no stresa, hroniska noguruma, sāpēm un depresijas. Uzlabojas atmiņa, parādās enerģija, vairojas prieks, atveras radošums un dziļi personiski atklājumi. Ietekme saglabājas vairākas dienas.

Kā klausīties Tibetas dziedinošo trauku skaņās? Sākotnēji dziedinošo trauku skaņās var klausīties ar nelielu distanci, bet pamazām tos var novietot arvien tuvāk ķermenim. Šāds stāvoklis harmonizēs čakru darbību. Šīs prakses laikā ieteicams vilkt apģērbu bez rāvējslēdzējiem, pogām, kā arī atteikties no rotām.

Dziedināt sevi iespējams arī caur attālumu. Ir izmantojams telefons ar austiņām, kas spēj nodot skaņu vibrācijas un palīdz tās vizualizēt.

Lai iegūtu noturīgu efektu, iesakāms vismaz mēnesi nepārtraukti meditēt. Sākotnēji notiks atbrīvošanās no enerģijas blokiem, toksīniem, negācijām un tikai pēc tam var strādāt ar jaunu pozitīvu nodomu rosināšanu dzīvē, mainot apziņu.

Šāda meditācija ir noderīga arī reizēs, kad jārod atbilde uz kādu jautājumu. Skaņu vibrācijas atdzīvina un ļauj sajusties iekšēji visu spēcīgam un vēl vairāk saplūst ar Visumu.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu