Ietekmīgākie mūziķi, kas nav sasnieguši 30 gadu vecumu (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Biznesa žurnāla «Forbes» ikgadējā ietekmīgāko mūziķu, kas vēl nav sasnieguši 30 gadu vecumu, sarakstā nosaukti amerikāņu dziedātāji Bruno Marss un Mailija Sairesa, kā arī britu puišu grupa «One Direction».

28 gadus vecais Marss izpelnījās īpašu atzinību no «Forbes». Tam tika minēti vairāki iemesli - gan 18 «Grammy» nominācijas, gan plānotā uzstāšanās populārajā «Super Bowl» izcīņā, kas tradicionāli uzticēta jau pieredzējušiem un laika pārbaudi izturējušiem mūziķiem.

Sarakstā iekļuvusi arī amerikāņu dziedātājas Keitija Perija, Teilora Svifta un Lady Gaga, barbadosiešu popzvaigzne Riana, 17 gadus vecā jaunzēlandiete Lorde, kanādiešu izpildītāji Dreiks un Džastins Bībers, kā arī dīdžeji «Avicii» un Kalvins Heriss.

Savukārt «Forbes» Holivudas sarakstā apkopoti ietekmīgākie aktieri, kas vēl nav pārkāpuši 30 gadu slieksni. Tajā iekļuvusi «The Hunger Games» («Bada spēles») franšīzes aktrise Dženifera Lorensa un seriāla «Girls» idejas autore un galvenās lomas tēlotāja Lena Danhema.

Žurnāls atzinīgi novērtējis arī 10 gadus veco «Oskara» balvas nominanti Kvevanzeni Valisu, aktrisi Rebelu Vilsoni, televīzijas pārraides «Fashion Police» vadītāju Kelliju Osbornu un citus.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu