«Ievas pārvērtībās» jaunais gads sāksies ar sešu bērnu mātes pārvērtībām un kāzām (131)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TV3 raidījums «Ievas pārvērtības» jauno gadu sāk ar skaistu un priecīgu notikumu – kāzām.  Īpašā notikuma varonei Līvijai Parašai ir seši bērni, seši mazbērni un sapnis – pēc 20 gadu kopdzīves apprecēties ar savu bērnu tēvu. Taču pirms tam Līviju sagaida krasas pārvērtības frizētavā, kurā viņa tiks atbrīvota no matu pīnes, ko pati dēvē par krīzes bizi, bet vēlāk tiks saposta gluži kā karaliene.

Pazīstami 20 gadus

TV3 raidījuma «Ievas pārvērtības» šī gada pirmā raidījuma varone Līvija Paraša strādā par māsas palīgu klīnikā Biķerniekos, bet dzīvo no mammas mantotā mājiņā Zaķumuižā. Līvijas ģimenē iekārtots tā, ka viņa ir naudas pelnītāja, bet vīrs Nikolajs atbild par saimniecību un pieskata abu jaunāko meitu. Kad pirms 20 gadiem Nikolajs un Līvija iepazinās, Līvijai pūrā jau bija četri bērni. Taču tas Nikolaju nenobiedēja, viņš iemīlējās ašajā rudmatē un abi uzsāka kopdzīvi. Tad pasaulē nāca vēl divi bērni, un tagad Līvijas un Nikolaja ģimenē ir seši bērni un seši mazbērni.

Krīzes bize

Līvijas prioritāte garus gadus bija bērni un darbs, līdz vedeklas dzimšanas dienas svinībās viņai nejauši paspruka: «Varētu mani kāds pieteikt Ievas pārvērtībām!» Līvija vēlējās pārmaiņas, viņai traucēja kārpas uz sejas un bija nedaudz apnikusi krīzes bize. Kāpēc krīzes? Līvijai ir ļoti kupli un biezi mati, kuri prasa regulāru friziera apmeklējumu, bet, sākoties krīzei, Līvija nevarēja atļauties divreiz mēnesī friziera pakalpojumus. Viņa sāka audzēt bizi, no kuras Ievas pārvērtību laikā šķirsies ar vieglu sirdi, un vēlāk atzīs: «Kā es varēju tā nolaisties? Esmu atmodusies!» Vairāk atpakaļ negribu.»

«Ievas pārvērtības» piepilda sapni!

Tomēr pats galvenais šajā stāstā ir tas, ka Līvija un Nikolajs ar «Ievas pārvērtību» palīdzību beidzot apprecēsies. Pēc 20 gadu kopdzīves viņi teiks viens otram «jā» vārdu. Līvijai šīs būs pirmās kāzas mūžā, jo par kāzām viņai ir īpašs stāsts. Sen atpakaļ viņai bija nolikts kāzu datums, taču līdz altārim viņa ar līgavaini netika, jo sastrīdējās un izšķīrās. Pēc tam Līvijai iestājās spīts un viņa nolēma neprecēsies vispār, bet, sākot kopdzīvi ar Nikolaju, viss mainījies un abi ik pa laikam iedomājušies – varbūt apprecēties? Taču kāzas, kā zināms, prasa līdzekļus, bet tikai formāli sarakstīties viņi negribēja. «Ievas pārvērtības» palīdzēja viņiem šo sapni piepildīt. Līgavainis, kurš Līviju ieraudzīja tikai svinīgās ceremonijas sākumā, pēc kāzām atzina: «Viņa ir tik skaista kā karaliene!» Arī kuplā ģimene par Līvijas pārvērtībām bija sajūsmā un sākumā gandrīz vai neatpazina cēlo un skaisto sievieti.

  • Īpašais «Ievas pārvērtību» raidījums šovakar un turpmāk trešdienās 22:00 kanālā TV3.
Komentāri (131)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu