DP noliedz, ka piektdien Rīgā plānoti plaši transporta kustības ierobežojumi (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trfanova/LETA

Rīgā piektdien Eiropadomes prezidenta Hermana van Rompeja un Eiropas Komisijas (EK) prezidenta Žozē Manuela Barrozu vizītes laikā ir paredzēti ļoti minimāli transporta kustības ierobežojumi, kas galvenokārt attiecas nevis uz satiksmes kustību, bet gan aizliegumu apstāties vai novietot transportlīdzekļus noteiktās vietās, norāda Drošības policijā (DP).

Policijā norāda, ka galvenokārt ierobežojumi attieksies uz aizliegumu apstāties vai novietot transportlīdzekļus noteiktās vietās (galvenokārt Vecrīgā, kur pastāv kustības ierobežojumi arī ikdienā). Nepieciešamības gadījumā transportlīdzekļu kustību ir paredzēts slēgt uz īsu brīdi Amatu ielā, kas nevar būtiski ietekmēt transporta kustību Rīgā.

DP aicina rīdziniekus un pilsētas viesus ar sapratni izturēties pret paredzētajiem īslaicīgajiem kustības ierobežojumiem.

Plānojot drošības pasākumus ārvalstu augstāko amatpersonu vizīšu laikā Latvijā, DP rūpīgi izvērtē nepieciešamību noteikt transporta kustības ierobežojumus, lai iespējami mazāk ietekmētu Latvijas iedzīvotāju ikdienas gaitas.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu