Palīdz muzikāli apdāvinātiem bērniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Bērnu kultūras projekts «Garā pupa» un auto preču un piederumu vairumtirdzniecības uzņēmums SIA «Getz Bros.&Co Latvia» noslēdz jauno talantu konkursu «Es būšu nākamais mūziķis.» Par uzvarētājām kļuva vijolniece Sabīne Laura Kiršteina un flautiste Samanta Daņiļčenko, informēja Zane Kālberga, projekta «Garās pupa» vadītāja.

Decembra sākumā biedrības «Ascendum» bērnu kultūras projekts «Garā pupa» sadarbībā ar SIA «Getz Bros.&Co Latvia» izsludināja konkursu «Es būšu nākamais mūziķis». Vienotas idejas vārdā - vēloties atgādināt sabiedrībai par kultūras nozīmi bērnu izaugsmē, akcentējot nepieciešamību atbalstīt jaunos censoņus, kas tikai sāk veidot savu muzikālo izaugsmi – projekts «Garā pupa» un SIA «Getz Bros.&Co Latvia» nolēma sadarboties. Izsludinātā konkursa mērķis bija ar SIA «Getz Bros.&Co Latvia» finansiālo atbalstu palīdzēt bērniem, kuri ir muzikāli apdāvināti, bet kuriem trūkst līdzekļu mūzikas instrumentu iegādei, 2 jaunajiem mūziķiem uzdāvinot nepieciešamos mūzikas instrumentus.

Pēc pieteikumu izskatīšanas, par uzvarētājiem tika atzīta Sabīne Laura Kiršteina un Samanta Daņiļčenko. Sabīne Laura Kiršteina ir 11 gadus veca meitene no Laucienes pagasta un aizrautīga vijolniece, kura katru savu brīvo mirkli piepilda ar mūziku. Samanta Daņiļčenko ir 11 gadus veca meitene no Šķibes, kura uzsākusi flautas spēles apguvi. Abas meitenes atrodas savas muzikālās karjeras sākumā, un projekts «Garā pupa» un SIA «Getz Bros.&Co Latvia» ir lepni palīdzēt šo jauno talantu izaugsmei!

www.garapupa.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu