«Šefpavāru cīņas: saldais ēdiens» 2.sezona jau drīzumā būs redzama TV ekrānos (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušā gadā TV6 ekrānos nonāca šovs «Šefpavāru cīņas: saldais ēdiens» un jau drīzumā pavāru piedzīvojumi turpināsies jaunākajā, 2.sezonā. Gaisīgus, vieglus un aromātiskus desertus ir gatavi radīt 14 prasmīgi sava amata meistari, viens no pirmajiem uzdevumiem viņiem būs pagatavot saldumus gluži kā filmā «Villijs Vonka un šokolādes fabrika». Laikā starp abām sezonām ir noticis kāds priecīgs notikums – šova vadītāja Geila Simonsa ir kļuvusi par māmiņu. 

Žūrijā viesosies aktieri

Kanāla TV6 otrajā labāko saldo ēdienu šefpavāru cīņu sezonā sacentīsies 14 prasmīgākie sava amata meistari no ASV, un uzvarētājs iegūs galveno balvu – 100 tūkstošus dolāru. Tāpat uzvarētājs iegūs iespēju publicēties žurnālā «Food & Wine», kā arī iespēju prezentēt savus īpašos desertus. Arī šajā sezonā pagatavotos desertus un spēju sastrādāties komandā vērtēs «Šefpavāru cīņas: saldais ēdiens» vadītāja Geila Simonsa, šefpavārs Džonijs Iuzini, ēdienu un uztura eksperts Denjela Kirilosa un šefpavārs Ibērs Kellers. Šīs sezonas jaunums ir tas, ka žūrijas sastāvam vienā no raidījumiem pievienosies rokzvaigzne Ādams Horovitzs no populārās grupas «The Beastie Boy’s», kā arī viesosies filmas «Villijs Vonka un šokolādes fabrika» aktieri.

«Villija Vonkas un šokolādes fabrikas» svinības

1971.gada bērnu kulta filmas «Villijs Vonka un šokolādes fabrika» aktieri viesosies šovā «Šefpavāru cīņas: saldais ēdiens», jo 2011.gadā filmai tika atzīmēta 40 gadadiena. Par godu īpašajam notikumam, šova šefpavāri pieņems izaicinājumu un darīs visu iespējamo, lai pārvērstu telpu par iedomu un fantāzijas istabu, kurā ikviens elements – sēnes, kociņi un citas lietas, būs ēdamas. Gluži kā filmā «Villijs Vonka» un šokolādes fabrika, kas stāsta par brīnumaino šokolādes fabriku, kurā saldumu krājumu pietiktu visam mūžam. Protams, īpašajā svētku reizē viesos ieradīsies un burvīgās atmiņās kavēsies varoņu Veronikas Saltas, Violetas Beauregardes, Mistera Tīvija un Čārlija Buketa atveidotāji. Šo īpašo notikumu varēs redzēt Šefpavāru cīņas: saldais ēdiens jaunajā, 2.sezonā, kas sāksies no 25.janvāra brīvdienu rītos 11:00 kanālā TV6!

Geila Simonsa kļuvusi par māmiņu

Īsi pirms jaunā gada, 2013.gada 29.decembrī, šova «Šefpavāru cīņas: saldais ēdiens» vadītāja un žūrijas locekle G.Simonsa un viņas vīrs Džeremijs Ābrams sagaidīja savu pirmdzimto – meitiņu. Abi vecāki meitiņai deva vārdu Dalija Reja. Kā presei G.Simonsa atzina: «Māmiņa, tētis un bērniņš jūtas lieliski!» Atklājot vairāk par G.Simonsas vīru Dž.Ābramu, viņam tāpat kā sievai ir 37 gadi, ir savs bizness, kura mērķis ir piedāvāt muzikālu programmu restorāniem un viesnīcām.

  • Sekojiet līdzi «Šefpavāru cīņas: saldais ēdiens» no 25.janvāra brīvdienu rītos 11:00 TV6.
Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu