Ogres novada pašvaldība organizējusi aizdomīgus komandējumus (104)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CyprusPictures, CC BY-ND 2.0

Ogres pašvaldības pārstāvji devušies sešu dienu komandējumā uz Kipru, lai apmaiņas programmas ietvaros papildinātu savas iemaņas. Tomēr apmaiņas programma bija paredzēta tikai vienā dienā un tikai dažas stundas, atsaucoties uz portālu «Ogrenet.lv», ziņoja «TV3» raidījums «Bez Tabu».

Pieredzes brauciens noticis pirms pieciem gadiem, taču tikai tagad par to pieejama precīzāka informācija, raksta «Ogrenet.lv». Tolaik vai nu no domes budžeta, vai kāda projekta tika paņemti līdzekļi, lai virkne Ogres skolu vadītāji, ar izglītības jomu nesaistīti pašvaldības darbinieki un viņu radinieki varētu sešas dienas pavadīt saulainās Kipras pludmalēs. Lai saglabātu vismaz formālu iemeslu šim braucienam, tā programmā tika iekļauts arī kādas universitātes apmeklējums, kam gan ar reālu pieredzes apmaiņu bija visai attāls un nenozīmīgs sakars – tik nenozīmīgs, ka lielākā daļa braucēju pat lāgā neatminējās, kur un ar ko tad īsti pierdzē ir mainījušies. Ceļojuma dalībnieku vidū bija Ogres novada domes priekšsēdētāja Edvīna Bartkeviča («Ogres novadam) un Pūķes partijām pietuvināti ļaudis vai arī šiem politiķiem lojālas personas, kas vēl vairāk ļauj izdarīt secinājumu, ka jau pēc būtības šis brauciens bija iecerēts vien kā ar svešu naudu apmaksāta vaļošanās eksotiskas valsts pludmalēs, raksta Ogres portāls.

Ogres novada domes priekšsēdētaja vietniece izglītības jautājumos Vita Pūķe (Zaļā partija), nespēj atbildēt uz raidījuma «Bez Tabu» uzdoto jautājumu, kāpēc šāds brauciens ticis organizēts un no kādiem avotiem tam tikuši atvēlēti līdzekļi. Pūķe skaidro, ka nav atradusi nevienu, kas kaut ko tādu būtu organizējis, viņa nav spējusi atrast nekādus dokumentus, kur būtu minētas jebkādas detaļas par šo braucienu.

Rekordiste dažādu braucienu dalībnieku vidū neapšaubāmi ir Ogres Valsts ģimnāzijas direktore Aina Bērce (Zaļā partija), kura gan šo rekordistes godu dala ar savas partijas vietējās šūniņas «zaļo» līderi Vitu Pūķi – abas dāmas braukājušas ne pa jokam, turklāt dīvainā kārtā bieži vien viņu ceļojuma maršruti ir saskanējuši, raksta «Ogrenet.lv». Laikā no 2010.gada līdz šodienai Bērces kundze pabijusi šādās valstīs – Kipra, Turcija, Spānija, Itālija un kā jauks noslēgums šim sarakstam minams vēl šogad notikušais brauciens uz Slovākiju.

Komentāri (104)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu