Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Sekss ar neredzamu partneri (36)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna attēls

Pasaules čempionāts seksa imitēšanā britus pārsteidzis nesagatavotus, raksta «dailymail».

Seksa imitēšana skatītāju priekšā, radot ilūziju, ka cilvēks, kurš uzstājas, nodarbojas ar seksu ar neredzamu partneri, ir populārs pasākums Amerikā, bet pamazām tas iekaro popularitāti arī Anglijā.

Cilvēki, kuri to redz pirmo reizi, ir pārsteigti, daži saka, ka tas ir tik pretīgi, ka izraisa vemšanu.

Konkursantu uzstāšanos vērtē žūrija. Priekšnesums ir kaut kas starp romantiku un komēdiju, tas ietver pavešanu, priekšspēli un dzimumaktu. Konkursanti var izmantot skaņu ierakstus pēc pašu izvēles.

Kris Treus, kurš aizsācis šo čempionātu, saka: «Tas ir kas tāds, par ko mēs domājam katru dienu - sekss, bet čempionātā tam ir mērķis likt cilvēkiem smieties.»

Seksa imitēšanas čempionāts ir ballīte, komēdija, sports.

Pirmais čempionāts notika 2009.gadā Amerikā, pēc pieciem gadiem tas ieguvis popularitāti. Lai noskaidrotu uzvarētāju, izvēlas labākos dalībniekus no 30 Amerikas pilsētām. Konkursa noteikumus nosaka katra pilsēta, bet daži noteikumi ir nemainīgi, piemēram, dalībnieki nedrīkst būt kaili un arī orgasmu ir jāsimulē.

Tagad britus gaida liels izaicinājums - pieņemt šo šovu vai nē.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu