Bijušais EM valsts sekretārs Pūce ievēlēts par «Latvijas attīstībai» ģenerālsekretāru (47)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

 Par partijas «Latvijas attīstībai» ģenerālsekretāru ievēlēts bijušais Ekonomikas ministrijas (EM) valsts sekretārs Juris Pūce, portālu «Apollo» informēja  partijas komunikācijas konsultante Dagnija Lejiņa.

Pūces pienākums būs gan biroja vadīšana ikdienā, gan arī aktīva līdzdalība partijas priekšvēlēšanu kampaņu organizēšanā.

«Esmu lepns būt par šīs partijas biedru, ir liels gandarījums par izrādīto uzticību. Šī partija veidojas kā profesionālu un pieredzējušu cilvēku kompetences centrs, tādēļ mana prioritāte būs partijas biedru iesaistīšana vēl aktīvākā partijas darbībā. Es arī līdzdarbošos partijas priekšvēlēšanu kampaņās, lai panāktu mūsu mērķi - pārstāvēt mūsu valsts attīstības idejas gan Eiropas parlamentā, gan ar arī Latvijas Saeimā,» saka Pūce.

Jau ziņots, ka Pūce 27.novembrī žurnālistiem paziņoja, ka nolemj atkāpties no EM valsts sekretārs amata. Pūce atkāpies pēc tam, kad atsevišķi politiķi saskatījuši interešu konfliktu faktā, ka viņa sieva vada biedrību «Ascendum», kas dažādiem kultūras, mākslas un izglītības projektiem saņēmusi ziedojumus no būvniekiem. Ekonomikas ministrija pārrauga būvniecības nozari.

Komentāri (47)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu