Rīgā automašīnu sadursmē cietis zīdainis (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: NMPD

Vakar Rīgā vairāku automašīnu sadursmē cietis 2013.gadā dzimis zīdainis.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Rīgā, Ganību dambja un Lugažu ielas krustojumā, automašīna «Volvo», kuru vadīja 1958.gadā dzimusi sieviete, ietriecās automašīnā «Iveco», kura savukārt ietriecās priekšā braucošā automašīna «VW».

Negadījumā cieta automašīnas «Volvo» vadītāja un minētās automašīnas pasažieris - 2013.gadā dzimis zīdainis, kurš nogādāts slimnīcā. Automašīnas vadītāja pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas atlaista mājās.

Savukārt Brīvības gatvē 1986.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Audi», notrieca gājēju - 1984.gadā dzimušu sievieti, kura ar dažādām traumām un stiprā alkohola reibumā nogādāta slimnīcas reanimācijas nodaļā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši 16 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēta 41 avārija, kurās cieta desmit cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši 14 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Septiņi no tiem bija autovadītāji un septiņi - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Tostarp Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti seši transportlīdzekļu vadītāji - trīs autovadītāji un trīs velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu