Izziņo Marijas Naumovas jaunās programmas «Romani Rat» («Čigānu nakts») papildkoncertu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Publikas lielās intereses dēļ šarmantā dziedātāja Marija Naumova pavasarī Rīgā  uzstāsies ar savas krāšņās muzikālās programmas «Romani Rat» («Čigānu nakts») papildkoncertu, informēja dziedātājas sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.

Pēc viņa teiktā, sākotnēji Dailes teātrī svētdien, 9.martā, bija paredzēts viens Marijas koncerts - pulksten 19.00, taču nolemts sarīkot papildkoncertu pulksten 14.00, jo pieprasījums pēc biļetēm pārsniedzis gaidīto. «Esmu patiešām aizkustināta un patīkami pārsteigta, ka jau tagad, divus mēnešus pirms manas uzstāšanās, cilvēki ir tik atsaucīgi un ieinteresēti. Šāda publikas mīlestība man kā dziedātājai ir liels pagodinājums. Papildu koncertam piekritu ar prieku, jo vēlos, lai ikviens, kam tuva mana daiļrade, varētu klātienē izbaudīt čigānu nakts burvību,» sacīja Marija Naumova.

Jau vēstīts, ka, atzīmējot radošās darbības 20. jubileju, dziedātāja 2014.gada martā ar koncertprogrammu «Romani Rat» uzstāsies vairākās Latvijas pilsētās - Rīgā, Daugavpilī, Ventspilī, Liepājā un Ogrē.

Baudot čigānu mūziku un deju, kā arī mākslinieka Arta Dzērves radītās videoprojekcijas, skatītāji varēs ielūkoties romu tautas bagātīgajā vēsturē un kultūrā. Kopā ar Mariju Naumovu vērienīgajā mūzikas un dejas priekšnesumā piedalīsies aptuveni 15 mākslinieku no Latvijas, Spānijas, Francijas, Rumānijas un Beļģijas.

Pirmā koncertizrāde notiks Daugavpils Kultūras pilī 5.martā, pulksten 19:00. 6.martā, pulksten 19.00, dziedātāja uzstāsies Ventspils teātra namā, bet 7.martā pulksten 18.00 - Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē. 8.martā, pulksten 18.00, Marija klausītājus priecēs Ogres Kultūras centra lielajā zālē. Koncertu sēriju dziedātāja noslēgs ar diviem koncertiem Dailes teātrī Rīgā - tie notiks 9.martā, pulksten 14.00 un pulksten 19.00.

  • Biļetes uz koncertizrādēm var iegādāties visās «Biļešu Paradīzes» tirdzniecības vietās.
Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu