Nedēļas horoskops: 13. – 19. janvāris (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twicepix, CC BY-SA 2.0

Tavs nedēļas horoskops: 13. – 19. janvāris

  • AUNS Pirmdien, otrdien meklēsi ceļu uz kāda cilvēka sirdi. Gribēsi atstāt labu iespaidu. Attiecīgi, daudz laika pavadīsies sabiedrībā, tiksies ar dažādiem cilvēkiem. Varbūt uzņemsies kādas domubiedru grupas vadību. Brīvdienās gribi vai ne, bet nāksies pavadīt laiku kopā ar tuviniekiem. Arī nepadarītie mājas darbi liks par sevi manīt. Var parādīties kādas neordināras spējas, intereses.
  • VĒRSIS Nedēļa sāksies patīkami, jo sevišķi tiem zīmes pārstāvjiem, kurus skārusi amora bulta. Pieaugs ceļojumu, komandējumu iespējas, iespējami jauni darba piedāvājumi. Tu būsi izpalīdzīgs, sapratīsi, ka tavai profesijai jābūt saistītai ar rūpju sfēru, psiholoģiju, labdarību. Nedēļas nogalē vari veikt kādus plānotus iepirkumus. Gribēsi ielūgt viesos draugus, lai papļāpātu, izklaidētos, atpūstos patīkamā kompānijā. Iegūsi kādu vērtīgu grāmatu.
  • DVĪŅI Iespējams, nedēļas sākumā būsi aizrāvies ar netradicionālu jautājumu risināšanu. Iespējams, tāpēc apmeklēsi astrologu vai tulkosi naktī redzēto sapni. Varbūt pienācis laiks apgūt ezoteriskas zinības, nevis apmeklēt attiecīgus speciālistus. Sākot no nedēļas vidus, vēlams sakoncentrēt uzmanību uz mājinieku vajadzībām, mazāk domāt par savām interesēm. Tavs magnētisms un šarms vienlaicīgi pievilks un atgrūdīs apkārtējos. Mācies regulēt sev piemītošās enerģijas!
  • VĒZIS Iespējams, pirmdien apstākļi iegrozīsies tā, ka pavadīsi laiku mājās, risinot privātus jautājumus. Arī otrdien tevi vairāk aizraus mīlas jomā notiekošais. Toties, sākot no ceturtdienas, aktīvi metīsies darbos. Galvenokārt gan tāpēc, ka būs aptrūkusies naudiņa un nāksies papildināt savus krājumus. Dažiem būs grandiozi plāni saistībā ar mājokļa labiekārtošanu. Nedēļas nogalē esi vērīgāks pret savu veselību.
  • LAUVA Nedēļas sākumā aktuāli naudas jautājumi. Varbūt kaut ko pirksi vai pārdosi. Daudz laika pavadīsi kopā ar vienaudžiem. Visticamāk tiksi uzlūgts uz kādu ballīti bijušo klasesbiedru lokā. Hobija līmenī aizrausies ar mākslinieciskām lietām – teātri, modi, mūziku. Iespējams, vairāk runāsi, nekā darīsi, toties tas ko teiksi būs pārliecinoši un piesaistīs vēlamo cilvēku uzmanību. Draudzība var pāraugt romantiskās attiecībās.
  • JAUNAVA Plānu būs daudz. Ieteicams sastādīt dienas grafiku, lai visu paspētu laikā. Daudz laika veltīsi attiecību dibināšanai, bieži būsi sastopams sabiedrībā. Nedēļas nogalē, sākot jau no piektdienas, vēlams samazināt darba aktivitātes un pievērsieties privātajai dzīvei. Mīļotais cilvēks gaidīs no tevis kādu uzmanības apliecinājumu, neliedz to viņam. Var parādīties interese par neparastām lietām, tai skaitā dziedniecību.
  • SVARI Nedēļa var iesākties savādāk nekā plānoji. Nedaudz jutīsies kā no laivas izmests, jo iespējams, kāds cilvēks būs atteicis tev savu palīdzību. Jau trešdien viss noregulēsies, galvenokārt tāpēc, ka patīkamās pārmaiņas partnerattiecībās uzlabos tavu omu un darba spējas. Pēkšņi var parādīties vēlme pārmērīgi izklaidēties, atpūsties un tērēt naudu. Tev būs vienalga ko apkārtējie padomās par tavu rīcību, izskatu. iegādi vai labiekārtošanu un arī tas liks aktīvi domāt par papildus peļņu.
  • SKORPIONS Tevi sāks interesēt lietas, kas agrāk likās nesvarīgas. Aizrausies ar dzimtas tradīcijām, cits koka pētīšanu, gribēsi just reālu pamatu zem kājām, kā rezultātā nolemsi iegādāties dzīvokli vai māju. Nebaidies no pārmaiņām, jo vairāk šobrīd uzsāksi, jo vairāk paveiksi. Labs laiks redzesloka paplašināšanai! Nedēļas otrajā pusē, būsi sevišķi iejūtīgs un uzmanīgs attiecībā pret savu otro pusīti.
  • STRĒLNIEKS Tev būs svarīgi sajust atzinību, dzirdēt uzslavas, saņemt komplimentus. Pavisam citu skatu lūkosies uz laulību jautājumiem, mainīsies tavi kritēriji attiecībā uz mīlas jomu. Iespējama iepazīšanās, iemīlēšanās, kas tālāk nākotnē vainagosies ar precībām. Sevišķi labvēlīgs datums romantisku attiecību dibināšanai būs nedēļas vidus. Vispār, kopsummā šonedēļ vairāk nodarbosies ar privātām, nevis darba lietām.
  • MEŽĀZIS Iespējams, tevi nomāks kādas rūpes, tomēr tu veiksmīgi tās noslēpsi no citu acīm. Tai pat laikā, zvaigznes vedina uz atklātību. Vairāk iegūsi, ja spēsi izrunāties, atrast domubiedrus. Darba jomā sevišķas problēmas negaida, drīzāk, iespējams, paaugstinājums. Vai nu tu vai tavi bērni var kļūt populāri, ja vien nodarbojaties ar radošām lietām. Nedēļas nogalē nav izslēgts kāds negaidīts brauciens.
  • ŪDENSVĪRS Savas idejas, plānus paturi pie sevis, kamēr kāds nav tos noklausījies un pasteidzies tev pa priekšu īstenot. Pastiprinātu vērību prasīs vecāki. Gados jaunākie zīmes pārstāvji, iespējams, nedaudz konfliktēs ar vecāko paaudzi, kamēr pārējie centīsies izpalīdzēt vai vismaz izprast. Zvaigznes iesaka būt apdomīgākam, kā nākas visu izplānot. Pieaugs seksualitāte, kaislīgums, vēlēsies biežāk būt kopā ar mīļoto.
  • ZIVIS Iespējams, izjutīsi simpātijas pret kādu no kolēģiem. Centies izvairīties no publiskas savu attiecību apspriešanas. Ja būsi līdzjūtīgs pret nelaimē nonākušajiem. Iespējams, kādu dienu tas tev atmaksāsies dubultā. Kaut arī ārēji radīsi mierīga cilvēka iespaidu, tomēr īstenībā tevī virmos kaislības. Varbūt būs grūti samierināties ar kādu situāciju vai pieņemt lēmumu. Sestdien nolemsi doties izbraucienā.
Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu