HK «Rīga» zaudē arī Zalcburgā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē otro zaudējumu pēc kārtas cieta HK «Rīga» komanda, kas viesos ar 2:4 piekāpās Zalcburgas «Red Bull» no Austrijas. 

Spēles 4. minūtē mača rezultātu atklāja Patriks Obrists, jau pēc nepilnām divām minūtēm Edgars Kurmis panāca izlīdzinājumu, tomēr 14. minūtē Peters Hohkoflers atguva vadību mājiniekiem.

Otrās trešdaļas izskaņā Jans Pavlu palielināja «Red Bull» pārsvaru, trešā perioda 15. minūtē Kristiāns Pospišils guva ceturtos vārtus Austrijas komandai, bet mača pēdējā minūtē Kārlis Ozoliņš vairākumā samazināja rezultāta starpību.

Atgādinām, ka trešdien «rīdzinieki» piedzīvoja zaudējumu Čehijas pilsētā Karlovivari, ar 2:4 atzīstot «Energie» pārākumu.

MHL Rietumu konferences kopvērtējumā HK «Rīga» ar 75 punktiem 38 spēlēs saglabā ceturto vietu.

Nākamās četras spēles «rīdzinieki» aizvadīs pret divām Baltkrievijas komandām - Minskas «Junostj» un Bobruiskas «Dinamo-Šiņņik».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu