Rastorgujevs pēdējā šautuvē zaudē izredzes uz medaļu (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules kausa piektajā posmā biatlonā šodien Rūpoldingā (Vācija) 20 kilometru individuālajā distancē vīriešiem 18. vietu ieguva labākais Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs

Par uzvarētāju kļuva norvēģis Emīls Hegle Svendsens, kurš šaušanā pieļāva vienu kļūdu. No viņa par 14,6 sekundēm atpalika krievs Aleksejs Volkovs (bez kļūdām), bet par 16,5 sekundēm - vēl viens krievu biatlonists Jevgeņijs Ustjugovs (viena kļūda).

Rastorgujevs pirmajā šaušanā bija nekļūdīgs, otrajā pieļāva vienu kļūdu, trešajā atkal sašāva visus mērķus, bet ceturtajā - kļūdījās divreiz, izstājoties no cīņas par medaļām. Kopumā Latvijas biatlonists no uzvarētāja atpalika par divām minūtēm un 0,6 sekundēm.

Tikmēr Rolands Pužulis ar trim kļūdām šaušanā ierindojās 75. vietā (+6:56,4), bet Aleksandrs Patrijuks ar astoņām kļūdām šaušanā palika pēdējā, 102. vietā (+16:10,7).

Svētdien Rūpoldingas trasē risināsies iedzīšanas sacensības gan vīriešiem, gan sievietēm.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu