«Kurbads» Ciprusa debijā pārspēj «Rīga/Prizma» hokejistus (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hkkurbads.lv

Latvijas hokeja čempionāta līdervienība Ogres «Kurbads» šodien izbraukumā ar 3:2 (0:1, 2:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā uzvarēja «Rīga»/«Prizma» komandu. Šajā cīņā «Kurbads» galvenā trenera amatā debitēja Aigars Cipruss.

Uzvarētāju rindās ar ar vārtiem mača pamatlaikā izcēlās Hārdijs Parādnieks un Jurijs Kļujevskis, kurš realizēja arī izšķirošo pēcspēles metienu, bet Rīgas vienības labā divus vārtus guva bijušais Latvijas izlases uzbrucējs Aleksandrs Macijevskis, kurš abus metienus realizēja vairākumā.

Kā zināms, iepriekšējā kārtā «Kurbadam» pārtrūka sešu spēļu uzvaru sēriju, kad izbraukumā ar 1:4 piekāpās «Zemgale»/LLU komandai.

«Kurbads» piektdien pārtrauca sadarbību ar galveno treneri Aigaru Razgalu, kura vietā stājās Cipruss.

Tikmēr citā spēlē «Dinamo Juniors» savā laukumā ar 7:1 (2:0, 2:0, 3:1) sagrāva turnīra pastarīti «Daugavpils» vienību.

Trīs vārtus Rīgas kluba rindās guva Gatis Sprukts, bet viņa komandas biedrs Ēriks Smuļko izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Kopvērtējumā «Kurbads» ar 49 izcīnītiem punktiem 22 spēlēs joprojām atrodas stabilā līderpozīcijā. Otrajā vietā pie 35 punktiem 21 mačā tikusi Dinamo Juniors», vienu punktu tai zaudē «Zemgale»/LLU komanda, bet «Rīga»/«Prizma» hokejisti 20 cīņās iekrājuši 33 punktus. «Ozolnieki»/«Monarch» kontā ir 29 punkti, bet pārliecinoša pastarīte ar trim punktiem 21 spēlē ir «Daugavpils».

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu