Valters ar deviņiem punktiem neglābj «Kolejliler» no zaudējuma (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas basketbolists Kristaps Valters sestdien guva deviņus punktus, taču tas neglāba viņa pārstāvēto Ankaras «Kolejliler» no zaudējuma Turcijas čempionāta mačā.

«Kolejliler» izbraukumā ar rezultātu 53:76 (17:18, 14:20, 12:24, 10:14) piekāpās «Karsiyaka Pinar» klubam.

Valters šoreiz laukumā pavadīja 25 minūtes un 30 sekundes, aizmeta garām vienīgo divpunktu metienu, taču grozā raidīja trīs no septiņiem tālmetieniem. Tāpat latvieša kontā trīs rezultatīvas piespēles, viena piezīme un divi izprovocēti noteikumu pārkāpumi.

Uzvarētāju rindās ar lielisku sniegumu izcēlās Estevans Batista, kurš 28 minūtēs guva 31 punktu un izcīnīja 14 atlēkušās bumbas.

Ar astoņām uzvarām 15 mačos «Kolejliler» čempionāta kopvērtējumā saglabājusi m septīto vietu.

Valters «Kolejliler» vienībai pievienojās jūlijā, pārnākot no Spānijas augstākās līgas (ACB) kluba «Fuenlabrada». Savukārt pagājušās sezonas pirmajos divos mēnešos Valters spēlēja Vācijas komandā Kvakenbrikas «Artland Dragons». Tāpat viņš savas karjeras laikā pārstāvējis arī Krievijas, Itālijas, Grieķijas un Turcijas komandas.

«Kolejliler» komanda šosezon sacenšas arī Eiropas kausa izcīņas turnīrā, kurā sasniegusi otro posmu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu