Porziņģim pieci punkti un uzvara Spānijas čempionāta mačā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA Europe

Pagājušā gada Latvijas cerība basketbolā Kristaps Porziņģis sestdien guva piecus punktus Spānijas augstākās līgas čempionāta (ACB) spēlē, bet viņa pārstāvētā Seviljas «Cajasol» komanda ar 80:71 (19:12, 26:21, 17:16, 18:22) pārspēja Santjago de Kompostelas klubu «Rio Natura Monbus».

Porziņģis laukumā pavadīja 12 minūtes un 34 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no septiņiem divpunktu metieniem un vienu no diviem tālmetieniem. Latvietis bija neprecīzs arī savā vienīgajā soda metiena mēģinājumā. Tāpat augumā raženais latvietis izcīnīja divas atlēkušās bumbas, pārtvēra vienu bumbu, pieļāva vienu kļūdu un saņēma četras piezīmes, tiekot pie diviem efektivitātes koeficienta punktiem.

Spānijas čempionāta komandas šobrīd turpina cīnīties par dalību Karaļa kausā, kuram kvalificēsies astoņas labākās vienības pēc turnīra pirmā apļa rezultātiem.

Čempionāta kopvērtējumā pašlaik «Cajasol» ar septiņām uzvarām 15 spēlēs ieņem 11. vietu, Daira Bertāna pārstāvētā «Bilbao Basket» ar sešiem panākumiem 14 mačos ieņem 12.vietu, bet Mareka Mejera pārstāvētā «Fuenlabrada» vienība ar četriem panākumiem 14 spēlēs atrodas 14. vietā 18 komandu konkurencē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu