Soukalova uzvarai PK individuālajā distancē pievieno panākumu arī iedzīšanā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Par Pasaules kausa izcīņas biatlonā piektā posma desmit kilometru iedzīšanas sacensību uzvarētāju šodien kļuva čehiete Gabriela Soukalova, kura pirms tam piektdien palika nepārspēta arī 15 kilometru individuālajā distancē.

Soukalova četrās šaušanās sašāva visus mērķus, šajās sacensībās esot viena no tikai trim sportistēm ar nekļūdīgu šaušanu.

Finišā čehiete par 9,7 sekundēm apsteidza iepriekšējās sezonas Pasaules kausa kopvērtējuma uzvarētāju Tūru Bergeri no Norvēģijas, kura šaušanā pieļāva vienu kļūdu, bet trešā ar trim nesašautiem mērķiem bija Kaisa Makarainena no Somijas, kura uzvarētājai zaudēja 38,9 sekundes.

Latvija šajās sacensībās nebija pārstāvēta, jo pirms tam piektdien individuālajā distancē Žanna Juškāne ieņēma 96. vietu 98 dalībnieču konkurencē.

Pasaules kausa kopvērtējumā pirmo vietu tagad ar 426 punktiem ieņem Soukalova, bet par 46 punktiem atpaliek Makarainena. Trešā ar 372 punktiem tikmēr ir Ukrainas biatloniste Vaļa Semerenko, kura šoreiz bija astotā.

Juškāne šosezon pie punktiem vēl nav tikusi.

Līdz Soču ziemas olimpiskajām spēlēm notiks seši Pasaules kausa izcīņas posmi, bet pēc tam norisināsies vēl trīs.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu