Blūmam desmit punkti zaudējumā pret CSKA

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latviešu basketbolists Jānis Blūms šodien guva desmit punktus VTB Vienotās basketbola līgas (VBL) regulārā čempionāta spēlē, kurā viņa pārstāvētā Kazahstānas čempionvienība «Astana» savā laukumā ar 69:88 (20:24, 14:18, 17:24, 18:22) zaudēja līgas čempioniem Maskavas CSKA.

Blūms laukumā pavadīja 25 minūtes un 19 sekundes, realizējot divus no trim tālmetieniem un visus četrus soda metienus. Latvietis iekrāja arī divas rezultatīvas piespēles, divas atlēkušās bumbas, divas piezīmes un divus izprovocētus noteikumu pārkāpumus.

Uzvarētāju labā 20 punktus guva serbu centrs Nenads Krstičs.

B apakšgrupas kopvērtējumā «Astana» ar trim uzvarām 11 spēlēs ieņem priekšpēdējo, devīto vietu. Tikmēr CSKA ar desmit panākumiem atrodas otrajā pozīcijā.

Šajā apakšgrupā spēlē arī Latvijas čempioni «VEF Rīga», kas ar četrām uzvarām desmit spēlēs pašlaik atrodas uzreiz aiz izslēgšanas spēļu robežas - septītajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu