Agrā rītā uz ielas Talsos nošauts vīrietis (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Skley, CC BY-ND 2.0

Svētdienas rītā Talsos nošauts vīrietis. Policija aizturējusi iespējamo slepkavu, portālam «Apollo» apstiprināja Kurzemes reģiona policijas pārvaldē.

Noziegums noticis svētdienas agrā rītā ap plkst.4 Talsos, Lielā ielā, kur pēc savstarpēja konflikta uz ielas tika sašauts 1971.gadā dzimis vīrietis. Cietušais no gūtā ievainojuma miris.

Policija ir aizturējusi 1972.gadā dzimušu vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par šī nozieguma izdarīšanu.

Zināms, ka aizturētais jau agrāk ticis sodīts par smagu noziegumu izdarīšanu. Notikuma brīdī šī persona atradās alkoholisko dzērienu ietekmē.

Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei.

Jāatgādina, ka nedēļas nogalē vēl viens traģisks incidents noticis Jelgavā, kur naktī uz sestdienu naktsklubā dzīvību zaudēja jauns vīrietis.

Zemgales reģiona policijas pārvaldē apstiprina, ka nelaime notikusi pēc plkst.2 naktsklubā «Tonuss», kad pēc konflikta miris kāds 30 gadus vecs vīrietis.

Policija sākusi incidenta izmeklēšanu. Noteiktas arī ekspertīzes, lai noskaidrotu vīrieša nāves iemeslu.

Valsts policija par notikuši sākusi kriminālprocesu par tīšu un smagu miesas bojājumu izdarīšanu.

Pašlaik noskaidrotas divas kautiņā iesaistītās personas, zināms, ka visi bijuši alkohola reibumā, vēsta «zz.lv».

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu