Silvestrs Stalone: «Rokijs» padarīja mani neciešamu (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Amerikāņu aktieris Silvestrs Stalone atzinis, ka asa sižeta filmu sērijas «Rocky» («Rokijs») panākumi padarījuši viņu «neciešamu» un likusi domāt, ka viņš ir «autoritāte visās jomās».

«Es kļuvu iedomīgs,» atklāja kinoaktieris. «Pārlasot tā laika intervijas, gribētos atgriezties pagātnē un iesist sev pa seju.» Taču viss mainījies 1978.gadā, kad Stalone beidzis darbu «Rokija 2» filmēšanas laukumā un devies uz kinoteātri, kur pirmo dienu tika izrādīta viņa drāma «Paradise Alley».

Zālē bijuši tikai divi cilvēki. «Turklāt viens no viņiem bija aizmidzis,» sacīja Stalone. Viņš atzina, ka nelāgā pieredze esot viņam nākusi par labu. Stalone arī atklāja, ka savulaik viņam piedāvāti 300 000 ASV dolāru (219 500 eiro), kas «tagad būtu miljons dolāru», lai viņš ļautu «Rokija» galveno lomu atdot citam aktierim. Viņš negribējis piekāpties.

«Rokijs» vēsta par izputējušu parādu piedzinēju, kurš kļūst par pazīstamu bokseri. Filma ne vien guva lielus kases ieņēmumus, bet arī saņēma trīs «Oskara» balvas. Līdz šim uzņemti vēl pieci «Rokija» turpinājumi.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu