Nikolajs Puzikovs ieraksta nepublicētu Mārtiņa Freimaņa dziesmu un aicina uz labdarības koncertu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mārtiņš Freimanis savas dzīves laikā paspēja ļoti daudz. Un tagad, pamazām pārcilājot pāragri no dzīves aizgājušā dziesminieka atstātos pierakstus un «demo» arhīvus, arvien atklājas, ka ir vēl vairākas dziesmas, kuras līdz šim tā arī nav līdz galam ierakstītas un publicētas. Viena no tādām ir, savulaik grupai «Putnu Balle» sarakstītā dziesma «Princesīte». Pateicoties producentam Gintam Stankevičam, kurš šo dziesmu bija saglabājis savos arhīvos, tā var piedzīvot pirmizrādi šodien. 

Kopš brīža kad Nikolajs Puzikovs pirmo reizi izdzirdēja šīs dziesmas «demo» ierakstu, jaunais dziedātājs ļoti vēlējās šo dziesmu iedziedāt un darīja visu, lai tas notiktu. Šī ir pirmā Mārtiņa Freimaņa dziesma, kuru Nikolajs ir iekļāvis savā repertuārā un ir bezgala priecīgs par šo iespēju.

Dziesmas teksta video varat noskatīties «MicRec» oficiālajā «YouTube» kanālā:

Dziesmas koncerta versijas pirmizrāde notiks biedrības «Dižvanagi» un Mārtiņa Freimaņa fonda ikgadējā labdarības koncertā «Tu esi mans draugs». Koncerts notiks šo sestdien, 18. janvārī pulksten 18, Liepājā Sv. Pāvila baznīcā (Kuršu ielā 19).

Koncertā piedalīsies mūziķi Kārlis Būmeisters, Nikolajs Puzikovs, Normunds Kalniņš, Kaspars Boroduško, Ieva Dreimane, Chilli, Zanda Štrausa, Liepājas teātra aktieri Everita Pjata, Agnese Jēkabsone, Viktors Ellers un Marģers Eglinskis. Koncertu vadīs Liepājas teātra aktieris Mārtiņš Kalita. Koncertā muzicēs arī saksofonists Artis Gāga un Liepājas jauniešu vokālais ansamblis «Gaismiņa».

Ieeja koncertā par ziedojumiem, kuri tiks izlietoti biedrības «Dižvanagi» nometņu rīkošanai bērniem ar īpašām vajadzībām.

Labdarības koncerts «Tu esi mans draugs» kļuvis par biedrības «Dižvanagu» tradīciju nu jau piecu gadu garumā. Sadarbība ar Mārtiņa Freimaņa fondu nav nejauša. Mārtiņš Freimanis iesaistījās «Dižvanagi» darbībā un muzicēja pirmajos biedrības rīkotajos labdarības koncertos.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu