Rīgā un novados tiks demonstrēta «Ghetto Games» filma. Noskaties treileri! (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

21.februārī pl.19.00 «Forum Cinemas» un 22.februārī pl.16.00 teju 100 Latvijas novadu kultūras namos un kinoteātros vienlaicīgi tiks demonstrēta Latvijā lielākās ielu sporta un kultūras kustības «Ghetto Games» 2013. gada dokumentālā filma «Tas ir tikai sākums», informēja Viktorija Bobova.

«Ghetto Games» līderis Raimonds Elbakjans atklāj: «Šī dokumentālā filma būs ne tikai par 2013.gada sezonas aizvadītajiem notikumiem. Šis ir stāsts par to, ka katram no mums ik rītu ir dotas divas izvēles iespējas: celties, sasniegt savus mērķus un padarīt pasauli labāku vai noslinkot un gulēt tālāk. «Ghetto Games» kustība ir par kaislību, par motivāciju augt un attīstīties. Dzīvot ar saukli «Dzīvo dzīvu dzīvi!», nevis tikai eksistēt alkatīgu cilvēku radītā sistēmā. Šis stāsts ir par cilvēkiem, kuri dod priekšroku sportiskam dzīves veidam un sevis pilnveidošanai nevis tikai ballītēm un nakts uzdzīvei.»

Pēc filmas pirmizrādes, tā mēneša garumā tiks izrādīta «Forum Cinemas» katru nedēļu. Savukārt, vairāk informācijas par seansiem novados būs pieejama 31.janvārī.

Ghetto Games filmas «Tas ir tikai sākums» treileris:

«Ghetto Games» piecu gadu laikā kļuvusi par nozīmīgāko jauniešu kustību valstī, gadā rīkojot aptuveni 70 pasākumus, dažādās sportiskās aktivitātēs, iesaistot ap 50 000 dalībnieku un sekotāju. Savukārt, 2014.gadā «Ghetto Family» uzsāka jauniešu programmas – «Ghetto Alianses» izveidi, kuras ietvaros tiks organizētas vairāk kā 200 apmācību un sporta aktivitātes visā valstī.

«Ghetto Games» mērķis ir palīdzēt jauniešiem pilnveidot sevi, sniedzot iespēju pozitīvā vidē sportot un lietderīgi pavadīt brīvo laiku, attīstīt talantus un iesaistīties brīvprātīgajā darbā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu