Policijai izdevies aizturēt divus Jēkabpils laupītājus (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valstspolicija, CC BY-NC-ND 2.0

Policijai izdevies aizturēt divus iepriekš tiesātus jauniešus, kas tiek turēti aizdomās par laupīšanas pastrādāšanu Jēkabpilī, kuras rezultātā cieta vīrietis un sieviete, «Apollo» informēja policijas Zemgales reģiona pārvaldē.

Šī gada 3.janvārī divi jaunieši iegāja dzīvoklī Jēkabpilī un, pielietojot vardarbību pret 1977.gadā dzimušo sievieti un 1970.gadā dzimušo vīrieti, nolaupīja 50 eiro. Kriminālpolicijas darbinieki, veicot operatīvos pasākumus aizturēja 1995.un 1996.gadā dzimušos jauniešus, kuri ir Jēkabpils iedzīvotāji un jau agrāk bijuši policijas redzeslokā.

1995.gadā dzimušais jau pagājušajā gada nogalē bija stājies tiesas priekšā par vairāku zādzību izdarīšanu, tiesa piemēroja nosacītu sodu. Tāpat arī 1996.gadā dzimušajam jaunietim, kas 2012. gadā jau tiesāts par laupīšanām, tiesa piemērojusi nosacītu sodu. Abiem jauniešiem ar tiesas lēmumu piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums.

Izmeklēšanas laikā tiks pārbaudīts vai abi jaunieši nav saistīti citu noziedzīgo nodarījumu izdarīšanā.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu