Kur šorīt bijis visaukstāk? (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Laxaa, CC BY-NC-SA 2.0

Viszemākā gaisa temperatūra šorīt bija fiksēta Alūksnes novērojumu stacijā - plkst.7 tur bija mīnus 12,6 grādi, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Rēzeknē plkst.7 bija mīnus 10,3 grādu sals, bet jau stundu vēlāk - mīnus 9,8 grādi. Viszemākā gaisa temperatūra Rēzeknē fiksēta plkst.5 no rīta - mīnus 12,2 grādi. Zosēnos zemākā gaisa temperatūra bija plkst.1 naktī, kad termometra stabiņš bija noslīdējis līdz 11,7 grādu atzīmei, bet plkst.8 tas pakāpies līdz mīnus 8 grādiem. Savukārt Gulbenē plkst.1 bija mīnus 11,1 grāds, bet plkst.8 - mīnus 8,9 grādu sals.

Ziemeļvidzemē gaisa temperatūra plkst.8 bija no mīnus 5,9 grādiem Ainažos līdz mīnus 7,9 grādiem Rūjienā. Tikmēr Kurzemē gaisa temperatūra šorīt ir no mīnus 0,8 grādiem Rucavā līdz mīnus 5,2 grādiem Mērsragā. Zemgalē zemākā gaisa temperatūra plkst.8 bija Jelgavā - mīnus 6,4 grādi. Dobelē bija mīnus 4,4 grādu sals.

Rīgā plkst.8 bija mīnus 3,4 grādi.

Saskaņā ar sinoptiķu prognozēm šonedēļ sals pieņemsies spēkā, un viszemākā gaisa temperatūra ir gaidāma nedēļas nogalē - vietām gaiss atdzisīs līdz mīnus 11, mīnus 16 grādiem, bet dienas laikā gaisa temperatūra nepārsniegs mīnus 7, mīnus 12 grādu robežu.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu