Bezmaksas dīdžeju un bungu meistarklase

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nedēļas nogalē mācību centra «Ritma Institūts» pasniedzēji, kā arī mūzikas skolas Andžeja Grauda bungu skolas pedagogi sniegs iespēju ikvienam apgūt darbu pie dīdžeja pults, bungu spēlēšanas, kā arī saņemt vērtīgus ieteikumus un atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem. Bezmaksas dīdžeju un bungu meistarklases notiks 18. un 19. janvārī, no plkst. 12:00 līdz 17:00, tirdzniecības centrā «Domina Shopping» bērnu talantu attīstības programmas «Kidding Ritma» festivāls ietvaros.

«Kidding Ritma» festivāla laikā ikviens varēs iejusties dīdžeja lomā un izmēģināt spēkus pie dīdžeju pults. Tāpat būs iespēja apgūt bungu sišanas pamatus, kā arī sajust mūzikas ritmu spēlējot uz īsta bungu komplekta. Turklāt ikvienam pasākuma apmeklētājam būs iespēja vērot dīdžeju un bundzinieku paraugdemonstrējumus. Savukārt paši mazākie «Kidding» apmeklētāji varēs izdejoties uz elektroniskās deju grīdas, piedalīties ritma un dziesmu konkursos, kā arī apmeklēt īpašu meistardarbnīcu, kurā ekspertu vadībā izgatavot savu mūzikas instrumentu.

Ritma Institūta pasniedzēji, kuri arī ir pieredzējuši dīdžeji, savas skolas audzēkņiem palīdz apgūt gan mūzikas teoriju, gan praksi. Savukārt mūzikas skolas Andžeja Grauda bungu skola pasniedzēji ir Latvijā zināmi, profesionāli, bundzinieki, kuri palīdz apgūt mūzikas teoriju un bungu komplekta spēli, kas attīsta ritma izjūtu, koordināciju un kopējo sapratni par mūziku, kā arī katram no jauniešiem piemeklē atbilstošāko mācību metodi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu