Pret Rīgas mēru piketā piedalās 10 cilvēki; Ušakovs ironizē par notiekošo (614)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas mēra Nila Ušakova (SC) atkāpšanos piketā pie pilsētas domes prasa aptuveni desmit cilvēki, novēroja aģentūra BNS.

Dalībniekiem rokās ir plakāti, prasot Ušakova atkāpšanos. Uz viena no tiem attēlota Ušakova bilde un uzraksts - pārdodu e-talonus; lēti, nelikumīgi.

Mītiņa dalībnieki žurnālistiem pastāstīja, ka galvenais akcijas mērķis ir vērst sabiedrības uzmanību uz to, ka Rīgas mēram nav visu rīdzinieku atbalsts. Šāda veida akcijas esot gaidāmas arī vasarā. Sanākušie piketētāji prognozēja, ka vasarā, laikam kļūstot siltākam, arī akciju dalībnieku skaits palielināšoties.

Netālu no akcijas dalībniekiem pulcējušies vairāk kā desmit vecāka gada gājuma ļaudis, kuri savukārt uzsver, ka mērs Rīgas labā izdarījis daudz, tāpēc prasībai atkāpties nav pamata. Ušakova atbalstītāji pārsvarā runā krievu valodā.

Pasākums norit mierīgi.

Tikmēr Rīgas mērs ar ierakstu tviterī pasmējies par notiekošo. «Jauks pikets pie RD:) Izveidosim Rātslaukumā stūrīti 10 cilvēkiem, lai viņi tur katru dienu piketētu pret Domi. Rādīsim tūristiem,» tviterī raksta Ušakovs.

Komentāri (614)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu