LVS prezentē kalendāru un aicina uz «Kuldīgas Katrīnas kausu» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Romualds Vambuts

Latvijas Vieglatlētikas savienība šodien prezentēja ikgadējo galda kalendāru, kas šogad ieguvis jaunu, vēl nebijušu dizainu, kā arī informēja par nedēļas nogalē gaidāmajām «Kuldīgas Katrīnas kausa» sacensībām, kurās piedalīsies arī nule par aizvadītā gada labāko Latvijas vieglatlēti atzītā Laura Ikauniece.

Kalendārs veidots sadarbībā ar «Nippon Auto» – «Honda» automašīnu oficiālo dīleri Latvijā. Labākie Latvijas vieglatlēti kalendārā ir iejutušies salona un servisa darbinieku lomās, kā arī nav aizmirsuši ierastās sportiskās kustības. 2014. gadā LVS un «Nippon Auto» plāno ciešāku sadarbību, kā rezultātā gan sportistiem, gan sacensību skatītājiem būs iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs un izmantot jaunās «Honda» automašīnas.

«Pēc veiksmīgās iesaistīšanās tādos vieglatlētikas projektos, kā «Rīgas kausi» un Sieviešu skrējiens pērn, šogad esam nolēmuši paplašināt sadarbību, atbalstot gan LVS rīkotās sacensības, gan mūsu sportistu startus starptautiskajā arēnā. Kopīga kalendāra izveide ir apliecinājums nopietnajiem nodomiem atbalstīt Latvijas vieglatlētus ceļā uz spožām uzvarām,» saka «Nippon Auto» Biznesa attīstības un kvalitātes vadītāja Ilze Ulinska.

Tikmēr LVS prezidents Guntis Zālītis pauž gandarījumu par jaunā kalendāra dizainu. «Šis bija jauns projekts sadarbībā ar «Nippon Auto». Divu dienu laikā tapa 12 interesantas un kvalitatīvas fotogrāfijas ar mūsu labāko atlētu piedalīšanos. Kalendārā esam iekļāvuši svarīgāko 2014. gada sacensību datumus un norises vietas, tāpēc ceram, ka sportistiem, treneriem un atbalstītajiem tas kalpos kā ērts un pārskatāms līdzeklis.»

Zālītis informē, ka LVS 2014. gadā paredzēts jauns izaicinājums – veiksmīgi noorganizēt pēdējo desmit gadu laikā lielākās sacensības vieglatlētikā – Eiropas komandu čempionātu Rīgā. «Kopā stiprāki!» – šāds ir izlases komandas sauklis, gatavojoties šīm sacensībām. Un, jaunais kalendārs ir viena no pirmajām aktivitātēm, kas izveidota saskaņā ar jauno komandas moto».

«Sportisti no kopumā 15 valstīm pieteikušies starptautiskajām vieglatlētikas sacensībām «Kuldīgas Katrīnas kauss», kas Kuldīgas vieglatlētikas manēžā norisināsies 18. janvārī,» informē Kuldīgas novada Sporta skolas direktors Agris Kimbors. «Īpaša uzmanība jāpievērš kārtslēkšanas sektoram, kur Marekam Ārentam konkurenci sastādīs somu sportisti un Kārlis Pujāts. Tāpat pirmo reizi varēsim vērot Igaunijas kārtslēcējas Rēnas Kolles un Geteras Marijas Lembergas cīņu ar Ildzi Bortaščenoku.»

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu