Grupa «OutKast» apvienojas 20.jubilejas turnejā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu hiphopa grupa «OutKast» paziņojusi par apvienošanas 20 pastāvēšanas gadu jubilejā. Reperi «Andre 3000» un «Big Boi» aprīlī pirmoreiz pēc ilgāka pārtraukuma uzstāsies Kalifornijas mūzikas festivālā «Coachella». Pēc tam grupa dosies pasaules koncertturnejā par godu debijas albuma «Southernplayalisticadillacmuzik» iznākšanas 20.gadadienai.

«Esam pagodināti, ka pat pēc 20 gadiem varam spēlēt tādu mūziku, kādu vēlamies,» paziņoja «Big Boi». «Nedomājiet ārpus rāmjiem - ziniet, ka nekādu rāmju patiesībā nav!» «Coachella» festivālā uzstāsies daudzas slavenas grupas, tostarp arī «Muse» un «Arcade Fire».

«Iedomājieties, mēs taču tikai gribējām repot! Atgriešanās uz skatuves mums šķiet interesantākais veids, kā pateikties visiem par «OutKast» atbalstīšanu 20 gadu garumā,» raksta «Andre 3000». 2007.gadā grupa paziņoja par pārtraukumu, lai dalībnieki varētu atvēlēt vairāk laika solokarjerai. «Big Boi» un «Andre 3000» nav kopīgi uzstājušies kopš 2004.gada.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu