Pasniegtas Latvijas Studentu apvienības balvas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

11. janvārī svarīgākie studentijas notikumi risinājās Latvijas Mākslas akadēmijā, kur notika gan pirmā šī gada Latvijas Studentu apvienības (LSA) Domes sēde, gan viens no gada gaidītākajiem notikumiem – LSA Gada balva 2013.

Melnbaltā džeza tematikā divpadsmit nominācijās balvas saņēma studenti, organizācijas un notikumi, kuri šī gada laikā visvairāk ietekmējuši studējošos un pievērsuši apkārtējo uzmanību ar veiksmīgiem problēmu risinājumiem, kā arī snieguši vērā ņemamus rezultātus.

Balvu nominācijā «Gada debija» saņēma Aigars Rasnačs, kurš debitējis gan kā LSA projekta «Kam rūp students?» organizators, gan priekšsēdētāja biedrs Latvijas Universitātes Studentu padomes valdē. Kā 2013. gada izaugsme un domnieks tika sumināta optimistiskā un smaidīgā Līva Vikmane, kura mazāk kā gada laikā kļuvusi par nozīmīgas saiknes uzturētāju starp LSA un ārvalstu studējošo institūcijām.

Par 2013. gada ķezu balsojumā tika atzīta Latvijas augstskolu studiju virzienu akreditācija, tomēr balvas saņēmējs Roberts Ķīlis, kurš šo balvu saņēma jau otro gadu pēc kārtas, diemžēl nebija pagodinājis LSA Gada balvas ceremoniju ar savu ierašanos.

Nominācijā «Gada Valdes cilvēks» balva tika piešķirta LSA akadēmiskā virziena vadītājai Ingunai Zariņai, kura no studentu pārstāvja spējusi kļūt par uzticamu akadēmiskās jomas ekspertu.

Par 2013. gada labāko projektu kļuva Akreditācijas seminārs, balvu nominācijā «Studentu lieldraugs» ieguva vienmēr atsaucīgais «Fazer», kurš vienmēr atbalstījis studentu pasākumus, bet par gada vecbiedru tika atzīts LSA pirmais prezidents un dibinātājs Ēriks Blumbergs.

Nominācijā «Studentu lieta – taisna un cieta» balvu saņēma LSA cīņa par papildus finansējuma piešķiršanu augstākajai izglītībai, bet par gada studenti tika atzīta mērķtiecīgā un pozitīvā Sintija Strazdiņa. Par 2013. gada pašpārvaldi kļuva Rīgas Stradiņa universitātes studējošo pašpārvalde, bet par gada aktīvistu atsaucīgā un centīgā Oļesja Aļeksova.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu