Girgensons plosās un sasniedz NHL sezonas rekordu (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

NHL regulārā čempionāta spēlē aizvadītajā naktī zaudējumu piedzīvoja Bufalo «Sabres», kuru pārstāv arī latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons

«Sabres» hokejisti viesos ar 3:4 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Toronto «Maple Leafs», bet Girgensonam otrās trešdaļas 6. minūtē neizdevās realizēt soda metienu.

Kopumā 20 gadus vecais latviešu hokejists nospēlēja nepilnu 21 minūti, kuru laikā veica 13 (!) spēka paņēmienus un izdarīja sešus metienus pa vārtiem, kā arī nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1. Girgensons tika atzīts par mača otro spožāko zvaigzni.

Šosezon nevienam spēlētājam nebija izdevies izpildīt vairāk par 11 spēka paņēmieniem vienā mačā, bet no NHL rekorda atkārtojuma Zemgus atpalika tikai par vienu spēka paņēmienu.

Bufalo komandā ar precīziem metieniem izcēlās Koudijs Hodžsons, Mets Mulsons un Mets Eliss. «Maple Leafs» labā vārtus pamatlaikā guva Fils Kesels, Nikolajs Kuļomins un Morgans Railijs, bet «bullīšos» uzvaru nodrošināja Džofrijs Lupuls.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā «Sabres» komanda ar 32 punktiem 46 spēlēs joprojām ieņem pēdējo, 16. vietu.

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu