Valmierā veikalā «Maxima» iebrūk griesti (457)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Trešdienas pēcpusdienā Valmierā veikalā «Maxima» iebrukuši piekaramie griesti, vēsta portāls «Valmiera24.lv».

Portāls, atsaucoties uz Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Vidzemes reģiona brigādes Valmieras daļas komandiera Aigara Pulles teikto, ziņo, ka piekaramie griesti nokrituši 40 kvadrātmetru platībā.

Cietušo negadījumā nav.

VUGD notikuma dienā neesot saņēmis nekādu informāciju par notikušo. Pirmās ziņas par negadījumu saņemtas ceturtdien dienas sākumā.

VUGD sabiedrisko attiecību pārstāve Inga Vetere «Apollo» apstiprināja, ka dienesta darbinieki ceturtdien ieradušies Valmieras «Maxima» veikalā un konstatējuši griestu iebrukumu 40 kvadrātmetru platībā. Iebrukuši tā dēvētie piekaramie griesti, nesošās konstrukcijas šajā negadījumā nav cietušas.

Vetere atzīmēja, ka «Maxima» pārstāvji, skaidrojot notikušo, bijuši ļoti atturīgi un nav spējuši detalizēti informēt VUGD. Līdz šim arī nav skaidrs, kāpēc veikala pārstāvji par notikušo neinformēja glābšanas dienestus.

«Apollo» izdevās sazināties ar «Maxima» preses pārstāvi Jāni Beseri. Jautāts, kāpēc uzņēmums par notikušo nav informējis glābšanas dienestu, Beseris skaidroja, ka šie ir bijuši lokāla mēroga remontdarbi, tāpēc nolemts glābšanas dienestus neinformēt. Piekaramo griestu nobrukums noticis pēc tam, kad kāds veikala apmeklētājs ar «Čilli picas» restorāna durvīm aizķēris kādu pie griestiem piestiprinātu reklāmas izkārtni, kas, savukārt, radījusi pirmo griestu plāksnīšu nobrukumu. Pēc tam uz notikuma vietu izsaukti meistari, kas nolēmuši, ka jānobrucina arī atlikušie telpas piekaramie griesti. Otrais nobrukums norisinājies jau norobežotā teritorijā, skaidro «Maxima» pārstāvis.

Šobrīd veikalā «Maxima» Valmierā dežurē apsardzes darbinieki un būvnieki.

VUGD Vidzemes reģiona priekšnieks Jānis Skrastiņš aģentūrai LETA pastāstījis - lai arī brukušas nav jumta nesošās konstrukcijas, šo gadījumu vajadzētu papētīt pamatīgāk - kādēļ vieglās konstrukcijas no griestiem ir atdalījušās, lai nodrošinātu, ka notikušais neatkārtotos.

Kā aģentūrai LETA stāstīja veikalu šodien apmeklējušie iedzīvotāji, patlaban vairs gandrīz nekas neliecinot par vakar notikušo, izņemot putekļus, kas klājot grīdu un griestos vietām manāmie vadi. Patlaban ēkā darbojas visi veikali, tā darbība nav traucēta.

Veikala informācijas centrā aģentūra LETA noskaidroja, ka sākotnēji nokritis «Čili picas» ēstuves uzraksts, bet pēcāk, to labojot, nokritušas arī vieglās konstrukcijas. Veikala pārstāvji uzskata, ka iedzīvotāju sociālajos tīklos publicētie attēli veido ievērojami dramatiskāku attēlu, nekā tas bijis patiesībā, jo tie iekļāvuši arī restorāna uzraksta remontdarbu nekārtību.

Komentāri (457)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu