Arī nākamnedēļ stipri salsim (55)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Cordey, CC BY-SA 2.0

Nākamajā nedēļā sals naktīs pieņemsies spēkā, un no rītiem vietām var sasniegt mīnus 19 grādu atzīmi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Brīvdienās sals neatkāpsies un naktī uz sestdienu, kā arī sestdien agri no rīta gaisa temperatūra austrumu rajonos būs mīnus 15 līdz mīnus 17 grādi. Par dažiem grādiem augstāka temperatūra būs Kurzemes pusē - tur būs no mīnus 6 līdz mīnus 8 grādiem. Sestdien dienā gaisa temperatūra būtiski nepaaugstināsies, un vietām Latgalē arī valdīs vēl mīnus 13, mīnus 14 grādu sals.

Naktī uz svētdienu būs līdzīga gaisa temperatūra kā iepriekšējā naktī, pa dienu pakāpsies vien par pāris grādiem.

Nākamās nedēļas pirmajās dienās būtiskas laika apstākļu izmaiņas nav gaidāmas - pirmdienas naktī gaisa temperatūra būs no mīnus 7 grādiem Kurzemē līdz mīnus 14 grādiem austrumu rajonos. Arī dienā sals neatlaidīs.

Jau naktī uz otrdienu gaidāma gaisa temperatūras vēl lielāka pazemināšanās, un otrdienas agrā rītā sinoptiķi prognozē mīnus 17 grādu salu austrumu rajonos. Arī dienas pirmajā pusē un jau atkal vakarā gaisa temperatūra īpaši nepaaugstināsies - vien par pāris grādiem. Savukārt trešdienas agrā rītā sals austrumos var sasniegt mīnus 19 grādu atzīmi. Vien Kurzemē, jūras piekrastē, gaisa temperatūra joprojām turēsies virs mīnus 10 grādu atzīmes.

Komentāri (55)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu