Mākslas kursi – radošās darbnīcas pieaugušajiem (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Valmieras Mākslas vidusskola 2013.gada rudenī radīja īpašu piedāvājumu pieaugušajiem – mākslas kursus, lai pilnveidotu savas zināšanas, iegūtu jaunas prasmes vai vienkārši pavadītu savu brīvo laiku. Atsaucība bija ļoti liela, tāpēc arī Jaunajā gadā ikvienam interesentam ir iespēja izkopt savu talantu vai rast jaunu hobiju. Kopumā tiek piedāvāti astoņi maksas kursi, kurus pasniegs pieredzējuši skolotāji. Iepriekšējas zināšanas nav nepieciešamas.

Zīmēšana – kursa apmeklētājiem būs iespēja apgūt pamatiemaņas darbā ar dažādiem zīmēšanas materiāliem un tehnikām. Pasniedzēja Inese Andersone. Norises laiks: februāris – aprīlis, ceturtdiena, no plkst.18.30 līdz 20.30.

Gleznošana – kurss sniegs ieskatu krāsu mācībā, glezniecības pamatprincipos un metodēs. Pasniedzēja Ieva Lapiņa Strazdīte. Norises laiks: februāris – aprīlis, sestdiena, no plkst.10.00 līdz 12.00.

Grafika/ Sietspiede – kursa laikā būs iespēja darboties dažādās grafikas tehnikās – monotipija, kartongrafika, linogriezums, kā arī apgūt pamatiemaņas sietspiedes tehnikā. Pasniedzēja Kristīne Zemļicka-Brālēna. Norises laiks: marts – maijs, pirmdiena, no plkst.18.30 līdz 20.30.

Dekoratīvo formu keramika – kursos varēs iepazīt un izmantot daudzveidīgās māla īpašības, sākot no vēsturiskajiem keramikas paņēmieniem līdz sarežģītu dekoratīvu formu keramikai. Pasniedzēja Irita Melece. Norises laiks: februāris – aprīlis, trešdiena, no plkst.18.30 līdz 20.30.

Mākslinieciskās lelles – filozofiski tēli – lelles un to tērpi cauri mākslas stiliem un vēsturei. Pasniedzēja Silvija Melnūdre. Norises laiks: februāris – aprīlis, otrdiena, no plkst.18.00 līdz 20.00.

Mode un aksesuāri – pasniedzēja Māra Nadziņa piedāvās divus apmācību moduļus. Kursā ir iespēja praktiski iemācīties pareizi un ekonomiski piegriezt, kā arī šūt sev piemērotus modeļus. Tekstilizstrādājumu izgatavošana – tekstilmozaīka, aplikācija un kvilta tehnika. Norises laiks: februāris – aprīlis, otrdiena vai piektdiena, no plkst.18.00 līdz 21.00*.

Datorgrafika – kursā būs iespēja apgūt pamatiemaņas darbā ar attēlu apstrādes un vektorgrafikas programmām. Pasniedzēja Iveta Gudeta. Norises laiks: februāris – aprīlis, pirmdiena, no plkst.18.00 līdz 20.00.

Metālapstrāde – kursa laikā tiks apgūti metālapstrādes pamati, dažādu dizaina objektu izgatavošana no metāla un metāla rotu izgatavošana. Programma vairāk piemērota vīriešiem. Pasniedzējs Aivars Benužs. Norises laiks: marts – maijs, pirmdiena, no plkst.18.00 līdz 20.00.

Jāpiemin, ka vienas nodarbības ilgums ir divas stundas, savukārt viena kursa ilgums – trīs mēneši. Vidējais cilvēku skaits vienā grupā – seši. Lai pieteiktos vai iegūtu papildu informāciju, jāzvana pa tālruni 64207372 vai 26181088 (Inese Andersone). Pieteikšanās līdz 31.janvārim.

* Kurss «Mode un aksesuāri» pagarināts par vienu stundu.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu