Merila Strīpa: Sabiedrība nenovērtē sievietes gados (39)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu kinozvaigzne Merila Strīpa joko, ka 64 gadu vecumā vairs neesot «pirmā svaiguma», jo mūsdienu pasaulē pārāk liela loma piedēvēta ārējam izskatam.

«Es domāju, ka Rietumu kultūrā sievietes vērtību nosaka tas, cik viņa ir skaista. Pirmais kompliments, kas no sievietes mutes izskanēs citai sievietei, ir: «Tu fantastiski izskaties!» Turpretī vīrieši viens otram apjautājas, kā viņiem iet. Tā ir klišeja. Vīrieši apņem otro sievu tad, kad pirmā kļuvusi pārāk veca,» Strīpa sacīja intervijā telekanāla ITV raidījumam «Daybreak».

Holivudas zvaigzne lepojas, ka viņas meitas Memija un Greisa ir aktrises, kaut arī diez vai viņām izdosies atkārtot mātes panākumus.

«Viņas izvēlējušās šo profesiju par spīti visam,» sacīja Strīpa. «Daudzi mani draugi nav ne tuvu tik veiksmīgi kā es. Viņi ir tikpat talantīgi, tikpat apdāvināti, enerģiski un čakli, taču viņu dzīvē vienkārši viss nav tā sakritis.»

Strīpa arī atzina, ka citi aktieri dažkārt ir tik nobijušies spēlēt ar viņu vienā filmā, ka nespējot koncentrēties uz darāmo. «Pirmajā dienā bieži ir tāda sajūta, ka viņi skatās uz mani un nepievērš uzmanību paši savām lietām. Tikko es aizmirstu savu tekstu vai pasaku ko nepareizi, viņi nomierinās,» teica aktrise.

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu