Daugaviņam un Merzļikinam piespēles Šveicē (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Lācis, Apollo

Šveices Nacionālās līgas (NLA) čempionāta spēlē piektdienas vakarā ar rezultatīvām piespēlēm izcēlās uzbrucējs Kaspars Daugaviņš un vārtsargs Elvis Merzļikins

Daugaviņa pārstāvētā Ženēvas «Servette» savā laukumā ar 3:1 pieveica «SC Bern» komandu, bet latvietis 41 sekundi līdz spēles beigām asistēja Metjū Lombardi, kurš uzstādīja mača galarezultātu.

Tikmēr «HC Lugano» ar Merzļikinu vārtos savā laukumā ar 4:2 uzvarēja «HC Ambri-Piotta», bet Merzļikins atvairīja 21 no 23 metieniem, kā arī trešā perioda 14. minūtē asistēja Juliānam Vokeram, kurš panāca 3:2.

Vēl vienā mačā Rapersvīles-Jonas «Lakers» savā laukumā ar 2:4 piekāpās «Lausanne HC» komandai, bet mājinieku vārtsargs Ivars Punnenovs šoreiz palika rezervē.

Šveices NLA čempionāta kopvērtējumā līderi ir Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Cīrihes «Lions», kuri 40 spēlēs izcīnījuši 85 punktus. «Lugano» ar 68 punktiem (40) ieņem ceturto vietu, «Servette» ar 62 punktiem (41) ir septītajā vietā, bet «Lakers» ar 35 punktiem (41) ir pēdējā, 12. vietā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu